Legendalta vankka näkemys – Marcus Rashford helpottamaan Luis Suarezin paineita Barcelonassa?

Viaplay LogoValioliigan kaikki ottelut Viaplayssa ja Viasatilla

Hollannin jalkapallomaajoukkueen kaikkien aikojen paras maalintekijä jakaa ylistystä Marcus Rashfordille. Manchester Unitedin 21-vuotiaalla hyökkääjällä on Patrick Kluivertin mukaan taitoa, asennetta ja nopeutta. Lisäksi hän osaa tehdä maaleja. Rashford on viimeistellyt Valioliigassa tällä kaudella yhdeksän maalia, maajoukkueessa kaksi maalia ja yhden Mestareiden Liigassa.

Paris Saint-Germainin jalkapallotoimen johtajana toimiva Kluivert toteaa, että Rashford olisi paras vaihtoehto helpottamaan Luis Suarezin maalintekovastuuta Espanjan La Ligassa. Perusteluina Kluivert toteaa, että ”Rashford ei ole aina ollut ManU:n aloituskokoonpanossa ja kenties hän haluaisi vaihtaa liigaa?”

Kluivertin puheet ovat kuin pelaaja-agentin suusta, mutta yksi syy suosituksille liittyy ainakin osittain Barcelonassa vietettyihin kausiin. Vuosien 1998-2004 aikana Kluivert pelasi 182 ottelua Barcelonassa ja viimeisteli niissä huimat 90 maalia, joten hän muistelee varmasti lämmöllä entistä seuraansa.

Tulevien vuosien aikana Barcelonalla on nuorennusleikkaus edessään, sillä Suarez täytti juuri 32 vuotta ja seuraikoni Lionel ”Leo” Messi on hänkin jo 31-vuotias. Uusia nuoria pelaajia on siis haussa ja Rashford voisi olla iso pala tulevaisuutta.

Manchester United on tietoinen tilanteesta, sillä seura tarjosi Rashfordille avoimesti 150 000 punnan viikkopalkkaa pitääkseen miehen Englannissa. Rashfordin nykyinen sopimus päättyy vuonna 2020.

Kansikuva: Shaun Botterill/Getty Images

Lähde: Daily Mail