Keskiviikkokisa: Veikkaa Liverpool-Real Madrid ottelun tulos

Eilen päästiin todistamaan suhteellisen maalirikasta Mestarien liiga -kierrosta. Roomassa ei juhlittu vaikka Kuningas Litmanen kunnioitti kaupunkia läsnäolollaan. Miten käy tänään? Kierroksen yksi mielenkiintoisimmista otteluista saa nyt lisämaustetta, kun Betsafe irrotti kokoelmistaan yhden Teemu -kirjan jakoon.

Betsafe_logo-250px-alphaTehtävä ei ole mahdoton. Veikkaa Liverpool-Real Madrid -ottelun lopputulos oikein ja voit voittaa Teemu Selänteestä kertovan uunituoreen kirjan. Kirja arvotaan kaikkien oikean tuloksen veikanneiden kesken.

Osuuko Ronaldo vai saako Pool puolustuksensa kuntoon?

Liverpoolin puolustus on viime otteluissa ollut epävarma ja viime vuoden möröt hyppivät Anfieldin seinille. Tällä hetkellä myös maalinteko on vaikeaa, kun Balotellin laukaukset eivät pysy edes stadionilla. Real Madrid on jatkanut mihin viime kaudella jäi, mutta miten käy valkoisten tänään, kun joukkueen syömähammas C.Ronaldo ei ole koskaan osunut Anfieldillä. Tsekkaa lisää taustoja matsiin otteluennakostamme. PS. Pääkuvassa palataan vuoden 2009 Mestarien liigan jatkopeleihin, jolloin Liverpool ensiksi haki 0-1 voiton Bernabeulta ja sen jälkeen nöyryytti valkoisia Anfieldillä 4-0, Steven Gerrardin osuessa kahdesti.

Ohjeet:

Teemuimage1. Veikkaa Liverpool-Real Madrid tulos Faneille.com facebook-sivulle kilpailupostauksen kommenttikenttään tästä. Osallistuminen päättyy klo 21.40. Esimerkkivastaus: 1-4

2. Varmista, että olet Betsafen asiakas. Jos et vielä ole, niin avaa tilisi tästä, niin pääset nauttimaan mukavista uuden asiakkaan tervetuliasbonuksista.

3. Tsekkaa peli ja jää jännittämään arvonnan tulosta. 

Säännöt ja ehdot:

  • 1. Kilpailu on avoinna kaikille Betsafen aktiivisille asiakkaille (talletus tehty ja pelitilillä pelattu 1.1.2014 jälkeen).
  • 2. Tehtävänä on arvata 22.10.2014 pelattavan Liverpool-Real Madrid ottelun oikea lopputulos. Osallistuminen päättyy klo 21.40 eikä sen jälkeen tulleita veikkauksia huomioida.
  • 3. Palkinto arvotaan kaikkien oikean tuloksen veikanneiden kesken. Voittajan on oltava Betsafen aktiivinen asiakas.
  • 4. Faneille.com pidättää oikeuden muutoksiin, jos nyt jotain ollaan sössitty.