Cristiano Ronaldon tuuletus saattaa poikia jopa pelikieltoa ennen Ajax-kohtaamista

C-More LogoMestareiden Liigan ottelut suorana C-Morella.

Aikaisemmin tällä kaudella Atletico Madridin valmentaja Diego Simeone aiheutti pienen kohun, kun hän tuuletti joukkueensa tekemää 1-0-osumaa Juventusta vastaan. Tuolloin Simeone kääntyi katsomoon päin ja teki ”Cojones-tuuletukseksi” nimetyn eleen. Vastaavan tempun tehnyt Juventuksen tähtipelaaja Cristiano Ronaldo saattaa jopa saada pelikieltoa tekosestaan.

Atletico Madrid kaatoi Juventuksen kotikentällään maalein 2-0, mutta Cristiano Ronaldon hattutempun myötä Juventus eteni kotiottelunsa jälkeen jatkoon maalein 3-2. Kolmannen maalinsa rankkarista viimeistellyt Ronaldo juoksi osumansa jälkeen kentän laidalle ja teki ”Simeonet”, tuulettaen kotiyleisönsä suuntaan vastaavalla tavalla.

Simeone perusteli tuuletustaan kertomalla sen tarkoittavan ”meillä on munaa”, mutta eleen säädyttömyyden vuoksi UEFA rätkäisi Simeonelle 17 000 punnan sakot. Toimitsijakieltoa ei kuitenkaan annettu.

Ronaldon kohdalla on puhuttu jopa pelikiellon mahdollisuudesta, jolloin Juventuksen kirkkain tähti ei olisi mukana ainakaan ensimmäisessä kohtaamisessa seuraavaa vastustajaa, Ajaxia vastaan.

Juventus kohtaa Ajaxin ensimmäisen kerran 10. huhtikuuta. UEFA kokoontuu käsittelemään tapausta 21. maaliskuuta.

Tässä vielä vertailun vuoksi Simeonen ja Ronaldon tuuletukset:

https://youtu.be/X2IfMI9Aenc

Kansikuva: Tullio M. Puglia/Getty Images

Lähde: Daily Mail