Vetomiehet: Tulivoimainen Napoli tiistain peli-idean kohteena

Vetomiehet on kirjava joukko vedonlyönnistä kiinnostuneita henkilöitä, jotka pyrkivät tekemään harrastemaista vedonlyöntiä voitollisesti. Välillä lirvahtaa myös asiakeskustelun puolelle. Lisää jauhantaa ja vetoseurannan löydät Vetomiesten Twitter-tililtä. 

Tiistai täynnä Liigaa ja Mestarien liigan futista! Mikä voisi ulkona vietetyn keväisen, auringonpaisteisen päivän jälkeen maistua paremmalta kuin ilta täynnä penkkiurheilua, pientä naposteltavaa ja kenties muutamat betsit lisäjännitystä tuomaan.

Mestarien Liigassa Faneille.comin futistoimitus lupaa kävellä Turusta Helsinkiin, jos Arsenal etenee jatkoon Bayern Münchenia vastaan. Me pidämme näppimme visusti erossa tuosta nöyryytyksestä, mutta Italiasta löytyy pelattavaa. Napoli on avausosan jälkeen tappiolla maalein 3–1, mutta arvokas vierasmaali nostaa isäntien mahdollisuuksia huomattavasti. 3–1-lukemilla tänään edettäisiin jatkoajalle, 2–0-kotivoitto veisi Napolin jatkoon ja sysäisi Realin kisasta ulos.

Napoli koki ikävän takaiskun Serie A:n mestaruushaaveiden kannalta, kun se hävisi edellisen kotiottelunsa Atalantaa vastaan maalein 0–2. Cupissa kutsui laulukuoro Juventuksen oltua vahvempi 3–1, mutta Napoli palasi rauteille lauantaina Romasta napatun, arvokkaan 2–1-vierasvoiton myötä.

Realin peli on töksähdellyt Espanjassa. Villarreal piti Los Blancosia pihdeissään, Las Palmas oli pitkään voitossa kiinni Santiago Bernabeulla vain nähdäkseen kahden maalin johtonsa sulavan varsinaisen peliajan viimeisen neljän minuutin aikana Ronaldon kahden maalin myötä.

Miten tiistai-iltana käy? Se on erittäin hyvä kysymys. Vaikka futistoimitus ei Napolin mahdollisuuksiin usko, me näemme Napolilla olevan ohuet mahdollisuudet. Selvää on, että isäntien on pakko hyökätä ja tehdä vähintään kaksi, todennäköisesti kolme maalia. Pystyykö Napoli tähän? Ehdottomasti.

Napolin huippuvireinen Dries Mertens ei tarvitse montaa paikkaa osuakseen ja tulivoimaa löytyy viereltä Lorenzo Insignen ja José Callejónin muodossa. Maurizio Sarrin luoma prässi iskee voimalla Realin kieltämättä varsin epävarmasti pelanneeseen puolustukseen ja fanaattinen kotiyleisö tuo lisävirtaa. Nopea maali alkuun ja kaikki on mahdollista.

Tiistain pelivalinnat

Liigasta nappaamme kovavireisen Ilveksen vierasvoiton Kouvolasta mukaan peleihin, mutta illan pääpanostus lähtee Napoliin. Unibet tarjoaa isäntien yli 1.5 maalille kertoimen 2.00, mikä kelpaa hieman isompaan panostukseen mukaan.

Liiga klo 18.30
KooKoo – Ilves, Ilves @ 1.98. 1u.

Mestarien liiga, klo 21.45
Napoli – Real Madrid, Napoli yli 1.5 @ 2.00. 3u.

Molemmat kohteet ovat Unibetilta. Unibet tarjoaa uusille asiakkailleen 100 % ensitalletusbonuksen ja 10 € riskittömän mobiilivedon. Lue lisää tarjouksesta ja avaa pelitili Unibetin sivuilla! 

Kuva: Giuseppe Bellini/Getty Images