Onko sinusta Penkinlämmittäjäksi? – jalkapallo-podcast etsii kolmatta toimittajaa

Kaksi kautta, 28 jaksoa ja lähes 28 000 kuunteluminuuttia kerännyt jalkapallo-podcast Penkinlämmittäjät hakee yhtä (1) uutta tekijää mukaan. Kevätkausi lyödään käyntiin kovemmin kuin aikaisemmin ja podcastimme haluaa samalla nostaa näkyvyyttä muun muassa sosiaalisessa mediassa.

Haemme mukaan henkilöä, joka on sitoutunut ja innokas tuottamaan noin kerran viikossa podcast-ohjelmaa. Henkilön ei tarvitse olla valmis ja kauan työmaailmassa ollut toimittaja, eikä aiempi kokemus vastaavista töistä ole välttämätöntä.

Hakijan täytyy tuntea vetoa urheilujournalismin tuottamiseen ja ymmärtää, mitä se on tänä päivänä. Hakija seuraa aktiivisesti niin kotimaista kuin ulkomaista jalkapalloa, ja hänellä on vankkaa pohjatietämystä jo vuosien ajalta. Sosiaalinen media ei saa myöskään olla tuntemattomuus.

Vaatimuksina ovat erinomainen suomen kielen taito sekä toimiva netti ja headset-mikrofoni.

Penkinlämmittäjät ei pysty tarjoamaan työstä rahallista korvausta, mutta se on erinomainen näyte CV:ssä ja eritoten kehityspaikka alalle pyrkiville. Mikäli myös kirjoittaminen kiinnostaa ja kynä pysyy kädessä, tarjoaa Faneille.com siihen oivan mahdollisuuden myös podcast-ajan ulkopuolella.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot taustastasi osoitteeseen [email protected].

Penkinlämmittäjät löytää myös Facebookista ja Twitteristä.

 

– Atte Ruuttila ja Anssi Karjalainen

Kansikuva: Getty Images