Osallistu kesän suurimpaan veikkauskisaan, tarjolla huimat palkinnot!

Futiksen EM-kisat lähestyvät, ja h-hetkeen on enää 14 päivää. Kesäkuun 10. päivä klo 22.00 isäntämaa Ranska ja Romania potkaisevat kisat käyntiin. Faneille.com tekee kattavat ennakot jokaisesta kuudesta alkulohkosta Brasilian vuoden 2014 kisojen tapaan. Lisäksi tulemme tarjoamaan kattavan ennakoinnin otteluista ja esittämään tuttuun tapaamme myös vahvoja kannanottoja.

Varaslähtö kisoihin Suomen suurimman veikkauskisan kautta

NordicBet järjestää täysin ilmaisen veikkauskisan kisojen aikana. Tehtävänäsi on veikata otteluiden lopputuloksia ja kerätä oikeasta lopputuloksesta ja joukkueiden maalimääristä pisteitä, kilpaillen muita suomalaisia veikkaajia vastaan. Sinun ei tarvitse olla asiakas osallistuaksesi, mutta joidenkin palkintojen lunastamiseen asiakkuus vaaditaan (mm. käteisbonukset). Lisäksi kisa edellyttää 18-vuoden ikää.

Palkinnot kisassa ovat huimat: alkulohkovaiheen paras veikkaaja lunastaa itselleen yli 10 000 euron arvoisen palkintomatkan Ranskaan. Lisäksi parhaille tietäjille on tarjolla on 1000 euron arvoisia futismatkalahjakortteja ja lahjakortteja Verkkokauppa.comiin.

Käy tutustumassa kisaan osoitteessa www.emfutis2016.com ja kisaa muita veikkaajia vastaan. Luo myös oma kimppasi, kutsu kaverit mukaan ja selvitä kuka on kuka!

Liity myös Faneille.comin omaan kimppaan (klikkaa tästä päästäksesi suoraan kimppaan kiinni). Mitä enemmän jäseniä saadaan kasaan, sitä paremmat palkinnot kimpassa tulee olemaan!