Perjantaibetsit – viikko 3

Boston Bruins v Anaheim Ducks

 

perjantaibetsit-logo

Perjantaibetsit on viikottainen artikkelisarjamme, missä kaivamme omista pelikupongeistamme muutaman mielenkiintoisen matsin. Laitamme itse muutaman ropposen aina tekemään matseista hieman mielenkiintoisempia. Muistakaa, että kumppanimme Betsson tarjoaa uusille asiakkailleen reilun tervetuliaisbonuksen.

NHL: lauantai klo 03.00, Chicago-Anaheim, 2.25 – 3.85 – 2.75

Aloitamme Perjantaibetsit yön NHL-kohteella, jossa sarjan kuumin joukkue Anaheim matkustaa hallitsevan mestarin Chicago Blackhawksin vieraaksi. Luotamme tässä ottelussa kahdeksan peräkkäistä voittoa ottaneeseen vierasjoukkueeseen, jonka suoralle voitolla tarjotaan tällä hetkellä 2.75 kerrointa. Ducksin saldo on vastaansanomaton, sillä joukkue on ottanut 19 matsista 18 voittoa. On tosin syytä huomioida, että näistä voitoista kymmenen on tullut vasta varsinaisen peliajan jälkeen. Edellisessä ottelussan keskiviikkona Ducks voitti kotonaan Canucksin peräti 9-1, mutta ottelun jälkeisistä kommenteista oli luettavissa, etteivät pelaajat nauttineet erityisesti tuosta ottelusta. Chicago sitä vastoin on ottanut pisteensä vaikeimman kautta; edellisesti viidestä pelistä on tullut vain yksi voitto sekä kolme jatkoaikatappiota. Suomalaisittain on mielenkiintoista nähdä saako Chicagon Antti Raanta torjuntavastuun, kun taas Anaheimin Bruce Brodeua valinnee maaliin 14 peräkkäistä voittoa ottaneen Jonas Hillerin.

Ilmeisen tasapelivaaran vuoksi panostamme tässä kohteessa Anaheimin moneylines voittoon 2.15 kertoimella.

Linkki Betssonin tarjoamaan kohteeseen

Valioliiga: sunnuntai klo 18.00, Chelsea – Manchester United 1.76 – 3.65 – 4.80

Alkukaudesta kompastellut Manchester United on pelannut varsin kelvollisesti kuusi edellistä peliään ottaen niistä viisi voittoa, mikä on helpottanut manageri David Moyesiin kohdistuvaa painetta. Vastus näissä peleissä on ollut Spursia lukuunottamatta sarjan heikoimmasta päästä. Sen sijaan punaisten iskukyky joutuun sunnuntaina todelliseen testiin, kun Stamford Bridgellä vastaan asettuu sarjan kärjen takana vaaniva Chelsea.
ManU:n kannalta ottelu osuu epäedulliseen saumaan, sillä joukkueen tärkeimmät pelaajat Robin Van Persie ja Wayne Rooney joutuvat todennäköisesti jättämään matsin väliin loukkaantumisten vuoksi. Erityisesti Rooneyn rooli niin viimeistelijänä kuin maalipaikkojen rakentajana on ollut Unitedille korvaamaton.
Chelsean laadukkaampi keskikenttä Oscarin ja Eden Hazardin johdolla kääntää matsin kotijoukkueen hyväksi. Aiemmin United on saattanut luottaa puolustukseensa, mutta kuluvalla kaudella suoritusvarmuus on ollut kateissa.

2-0 kotivoitto ja Chelsea lapulle kertoimella 1.76.

Linkki Betssonin tarjoamaan kohteeseen

NFL: sunnuntai klo 22.00, Denver Broncos-New England Patriots 1.42 – 2.95

Joukkueiden viikon takaisten esitysten perusteella nostamme Patriotsin voiton peli-ideaksi. Denver on kärsinyt loukkaantumisista, jotka ovat erityisesti heikentäneet joukkueen kykyä puolustaa heittohyökkäyksiä. Kotietu saattaa kääntyä Broncosin rasitteeksi vaihtelevien sääolojen vuoksi. Kotijoukkueen pelintekijä Peyton Manning oli jo viime viikolla vaikeuksissa sään vuoksi, kun taas keliolot eivät vaikuta samalla tavalla vierailijoiden Tom Bradyn suorituksiin. Patriotsin juoksuhyökkäys on myös lähtenyt kulkemaan viime matseissa, mikä lupaa hyvää sunnuntain ottelua ajatellen. Joukkueiden kohdatessa runkosarjassa Patriots purisi tappioasemasta ohitse. Nykykunossa Pats näyttää olevan valmis taistelemaan AFC:n mestaruudesta. Betssonin tarjoama 2.95 on selvä ylikerroin, jota ei voi jättää käyttämättä.

Patrioits kupongille kertoimella 2,95

Linkki Betssonin tarjoamaan kohteeseen