Teemu Tainio muistuttaa: ”Onhan meillä tässä jatkomahdollisuudetkin elossa”

HJK:n kausi on ollut valtava menestys, sillä kotimaan kentillä joukkue putsasi palkintopöydän ja Eurooppa-liigassa se nappasi edellisottelussa ensimmäisen voittonsa. Joukkueen kapteeni Teemu Tainion mukaan joukkue taistelee vielä tiukasti jatkopaikasta Eurooppa-liigassa.

HJK avasi voittotilinsä kolmen tappion jälkeen kaatamalla kotonaan hienosti Torinon. Voitto piti Klubin jatkohaaveet vielä elossa.

– Tärkeä voitto Torinosta. Tuplamestaruus voitettiin ja jos emme olisi yhtään pinnaa saaneet Eurooppa-liigasta, niin olisihan se sapettanut. Kaksi peliä vielä jäljellä. Koetetaan ottaa niistä mahdollisimman paljon pinnoja ja pitää muistaa, että onhan meillä tässä jatkomahdollisuudetkin elossa. Siitä tapellaan, Tainio muistuttaa.

HJK ei ole otteluissaan pystynyt luomaan hirveästi maalipaikkoja, joten erikoistilanteet nousevat isoon rooliin myös tulevissa otteluissa.

– Erikoistilanteet on tärkeitä nykyfutiksessa. Kaksi teimme Torinoa vastaan ja niitä pyrimme käyttämään hyväksi viimeisissä otteluissa.

Seuraavaksi HJK kohtaa kotonaan FC Kööpenhaminan. Tainio uskoo kotikentän taikaan.

– Meidän liukas, kylmä ja jäinen tekonurmi ei varmaan ole mieluisin paikka pelata ulkomaalaisille, toivottavasti kotitaika pitää tanskalaisia vastaan.