Uudet tuulet puhaltavat – Penkinlämmittäjät vaihtaa julkaisukanavaa

Yli vuosi sitten, tarkalleen ottaen 23. toukokuuta 2015, Penkinlämmittäjät julkaisi ensimmäisen päivityksensä täällä Faneille.comin blogissa. Nyt 39 julkaistua juttua ja jaksoa myöhemmin on aika kääntää uusi sivu podcastin historiassa.

Penkinlämmittäjät ei häviä minnekään. Sama kolmikko – Atte Ruuttila, Anssi Karjalainen ja Jussi Vainikka – jatkaa sen julkaisemista uudessa palvelussa. Kyseessä on Nelonen Median omistama Supla.

Näin ollen Penkinlämmittäjiä on jatkossa mahdollista kuunnella niin tietokoneen kautta kuin myös mobiilissa.

Jatkossa Penkinlämmittäjät haluaa edelleen olla Suomen aktiivisin kansallisesta ja kansainvälisestä jalkapallosta keskusteleva podcast-ohjelma. Ajankohtaisuus on tärkeä osa meitä, mutta myös ajattomia ja vähemmän keskustelua herättäneitä aiheita tullaan käsittelemään.

Tässä vaiheessa onkin hyvä aika kiittää kaikkia tähän asti meidän blogiamme lukeneita ja jaksojamme kuunnelleita. Toivottavasti pysytte jatkossakin Penkinlämmittäjien matkassa. Vielä kerran myös erityiskiitos Faneille.comin sivuston kaikille tekijöille.

Ranskassa pelattavat EM-kisat ovat jo hyvässä vauhdissa, ja Penkinlämmittäjät seuraa niitä niin ikään tiiviisti ennen pienimuotoista kesätaukoa.

Tästä pääset kuuntelemaan uusimman jakson Suplan sivuilla.

– Atte Ruuttila, Jussi Vainikka ja Anssi Karjalainen

Facebook: Penkinlämmittäjät
Twitter: @Penkinlam

Kansikuva: Getty