Urheilutarjontaa viikonlopuksi 11.-12.1.2014

Viikonlopun avaa omalta osaltani jo salibandyn herkkupalana mainostettu Happee-SSV, jota osittain joutuu seurailemaan Valioliigan lauantain päiväpelin häiritsemänä.

David Moyes

Klo 14.00 Happee-SSV Hirvi-TV

Ennakko luettavissa: http://faneille.com/2014/01/salibandyliigan-herkkupala-happee-ssv/

Klo 14.40 Hull-Chelsea 5.90 – 3.85 – 1.61 (Betsson)

Chelsealla kulkee tällä hetkellä hyvin. Viimeiset viisi ottelua joukkue on pelannut ilman tappioita ja kun matkaan on osunut vain yksi tasapeli, on joukkue mukana taistelemassa valioliigan kärkipaikasta. Hull on ollut kotonaan huikea. Vain Manchester United ja Crystal Palace on onnistunut ryöstöretkessä KC Stadiumilla. Jännittävä startti viikonlopun valioliigakierrokselle siis luvassa.

Klo 17.00 Vakiokierros Tottenham-Crystal Palace 1.40 – 4.70 – 8.20

Uusi Spurs manageri Tim Sherwood lupasi hyökkäysvoittoisempaa peliä ja lupauksesta on pidetty kiinni. Voitto Old Traffordilta oli huikea esitys joukkueelta joka ui hetkeä aikaisemmin todella syvissä vesissä. Tony Pulisin Palace omaa yhden valioliigan kovimmista työmoraaleista. Mutta kun taidot eivät riitä niin hirveä työmääräkään ei kaikkea paikkaa. Joukkue tulee jatkossakin taistelemaan putoamista vastaan ja helpotusta tästä pelistä pisteiden muodossa tuskin tulee.

Klo 19.00 Manchester United-Swansea 1.54 – 4.15 – 6.30

ManU… Joukkue on kriisissä. Kaikki sen jo tietävät. Van Persien ja Rooneyn poissaolot ovat olleet todella kova isku Moyesille eikä joukkue tunnu löytävän aseita otteluiden voittamiseen. ManU on kuitenkin pelannut ihan hyvin vaikka tulokset eivät sitä ehkä kerrokaan. Nyt on kyseessä kuitenkin revanssi viime viikon FA Cupin häviölle, jonka Swansea vei 2-1. Sen jälkeen United otti vielä tukkaan Sunderlandilta, joten eiköhän nyt tuo nöyryyttävä kolmen ottelun tappioputki jollain tapaa katkea.

Sunnuntai

Klo 16.00 Newcastle-Manchester City 5.25 – 3.90 – 1.66

Newcastle on kolmen ottelun tappioputkessa hävittyään Cardiffille FA Cupissa. Citizens marssii voitosta voittoon ja maalejakin syntyy liukuhihnalta. Kyseessä on tämän hetken selkeästi viihdyttävin joukkue ehkä koko Euroopasta. Newcastlella on kova työ yrittää pysyä pallossa ja selviytyä, kun City vyöryttää koko hyökkäysalueen laajuudella. Maaleja nähdään. Sen uskallan luvata.

Klo 18.05 Stoke-Liverpool 5.95 – 3.90 – 1.60

Stoken Britannia Stadium on ollut aina vierailijoille vaikea paikka. Ehkä kentän koosta johtuen, ehkä siksi että Stoke on aina taistellut kotikentällään loppuun asti. Joukkue on hävinnyt vain kerran Britannialla valioliigakauden aikana. Liverpoolin peli on ollut paljon Luis Suarezin harteilla. Suarez onkin juuri paukuttanut suurimman osan maaleistaan alemman keskikastin joukkueita vastaan. Mutta onko miehestä tässä pelissä mihinkään kun kotijoukkueen puolustajat hyökkäävät miehen kimppuun kahella jalalla. Se jää nähtäväksi.