Erän mökki

Eilisen saldo oli 0/1, kun pelikaani lensi turbaaniin Lappeenrannassa. Tulos osoitti taas, miksi lätkäliigaan ei kannata koskea. Tulokset ovat vedonlyöjän kannalta Liigassa niin arvaamattomia, joten jätetään sen veikkaaminen muille.

Tänään lähdetään takaisin voittojen teille kahden salibandykohteen voimin. Eilisen suurimman kohun salibandykentillä aiheutti Helsingin Urheilutoimittajien vuotuinen sählyturnaus, jossa yhdessä alkulohkon ottelussa nähtiin joukkomylly. Kuka vielä väittää, että salibandy on neitien laji?

Tänä päivänä pelataan Suomessa kaksi pääsarjan salibandyottelua ja molemmissa nähdään Tapanilan Erän joukkueet. Miehissä Erä haastaa kotonaan Seinäjoen Peliveljet ja naisissa Erä saa vieraakseen kovassa vireessä olevan Palloseuran Turusta.

Vetovihjeet

Miehissä Erän ja Peliveljien kohtaaminen on lähes yhtä kutkuttava kuin Teemu Selänteen Twitter-tili. Runkosarja on kääntynyt loppusuoralle ja tänään kohtaavat joukkueet taistelevat vielä kovasti kotiedusta. Helsinkiläiset ovat sarjassa sijalla 5., kun taas vierailijat pitävät kuudetta sijaa. Joukkueet erottaa ainoastaan kaksi pistettä.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen oli jotain aivan käsittämätöntä. Erä johti vierasottelua Seinäjoella lukemin 0–6, kun pelikello näytti 55.56. Tämän jälkeen SPV otti maalimolken vaihtopenkille ja iski peräti kuusi maalia kuudella kenttäpelaajalla. Ottelu päättyi näihin lukemiin.

Erä on ollut viime otteluissa todella vakuuttava, kun taas SPV pelaa edelleen ailahtelevasti. Tämän takia luotamme tänään Erän harjaavan niukasti seinäjokiset Vantaan Energia Areenalla. Erän voitolle saa maukkaan 2,30 kertoimen Nordicbetilta.

Erä ei juhli tänään kahta voittoa, koska naisten ottelussa vierailija TPS on tällä hetkellä sarjan yksi kuumimmista joukkueista. Turkulaiset ovat voittaneet seitsemästä edellisestä pelistään kuusi, kun ainoa tappio tuli sarjan kärkijengi SB Prolle pari viikkoa sitten. Valmentajavelho Matti Kaipio saa rutistettua turkulaisista tällä hetkellä maksimin irti ja varsinkin turkulaisten Jenna Saario ja Laura Rantanen ovat todella kovassa iskussa.

Erä on yhdeksän pistettä sarjataulukossa turkulaisia perässä ja taistelee pudotuspelipaikasta. Tapanilalaisten austraalialaisvahvistus Jessica Laidler on ollut viime aikoina hyvässä vireessä ja tämä rightin snaipperi on sarjan vaarallisimpia viimeistelijöitä. Silti Erän materiaali häviää turkulaisille, joten Nordicbetin tarjoama 1,72 TPS:n voitolle löydään tänään lapulle.