Valioliigan kausivedot – ilmasta rahaa tarjolla

Valioliiga starttaa lauantaina ja kausivedot antavat aina kivaa jännitystä seurata sarjaa kuin sarjaa. Nyt tarjoamme Valioliigaan napakat vinkit, joilla voi kauden jälkeen kävellä hymyissä suin pankkiin.

Crystal Palace pisteet yli 45.5 / 1,86

Palace pelasi viime kauden lopun loistavasti sijoittuen peräti sijalle 10. Tälle kaudelle Alan Pardew’in miehistö vahvistui muun muuassa Yohann Cabayella, joten joukkue tulee nappaamaan vähintään viime kauden tapaan 48 pistettä.

Liverpool pisteet alle 67.5 / 1,86

Viime kaudella joukkue keräsi 62 pistettä ja omissa papereissa joukkue ei ole häävimpi viime kauteen verrattuna. Poolilta puuttuu muun muuassa laadukkaita pelaajia laidoilta, joka tulee näkymään hyökkäyspelissä, koska kolossimainen kärkipelaaja Christian Benteke on vahvimmillaan boxissa ja sinne keskityksillä pelattavista palloista.

Swansea pisteet yli 46.5 / 1,86

Joukkue keräsi viime kaudella 56 pistettä, eikä joukkue ole heikentynyt, päinvastoin. Kompastuskivi voi olla maalinteko, mutta walesilaiset saivat pidettyä runkopelaajansa joukkueessa ja näin ollen 46.5 pistettä napsahtaa laariin helposti.

Swansea voitot yli 12,5 / 1,78

Edellisellä sesongilla joukkue napsi 16 voittoa ja tällä kaudella päästään ainakin lähelle tuota lukemaa. Walesilaiset tulevat ottamaan 14-18 voittoa tällä kaudella.

Watford pisteet yli 34.5 / 1,86

Yli 34 pisteellä ei välttämättä säilytä sarjassa, mutta Watford nappaa 35-38 pistettä, joten luotetaan vahvistuneen nousijajoukkueen iskukykyyn.

West Ham pisteet yli 45.5 / 1,86

Hammers tulee olemaan tällä kaudella vahva. Viime kaudella lontoolaiset keräsivät 47 pistettä ja tulevalla kaudella joukkue kerää noin 50 pistettä, joten tämä lyödään iloisesti lapulle.

West Ham voitot yli 12.5 / 1,86

Jatketaan West Hamin kanssa. Joukkue tippui ”taktisesti” Eurooppa liigasta ja tämä helpottaa Valioliigakautta. Tällä kaudella Hammers kipuaa ylempään keskikastiin ja sitä kautta voittoja ropisee noin 13-15.

Jack Wilshere aloittaa alle 20.5 peleistä / 1,60

Lasinilkka Jack Wilshere aloittaa kauden jälleen telakalta rasitusmurtuman takia. Arsenalin keskikentälle on paljon tunkua ja Wilsheren kuntouduttua hän tulee olemaan enemmän rotaatiopelaaja kuin avauksen mies.

John Terry aloittaa yli 32.5 peleistä / 1,86

Viime kaudella Chelsea-legenda oli avauksessa kaikissa 38:sassa Valioliigaottelussa. Myös tulevalla kaudella 34 -vuotias joukkueen kapteeni on todella tärkeä palanen Jose Mourinhon puolustuslinjassa. Lisäksi Chelsealta ei löydy topparivaihtoehdoiksi selkeää Terryn haastajaa, joten mies tulee avaamaan ilman pahoja loukkaantumisia lähes kaikki ottelut.

Sergio Agüero aloittaa yli 27.5 peleistä / 1,86

Pienistä loukkaantumisista viime vuosina kärsinyt argentiinalainen on joukkueensa syömähammas. Viime kaudella Agüero aloitti 30 ottelussa ja vähintään sama määrä on luvassa tällä kaudella, kun Edin Dzeko siirtyi Romaan. 27 -vuotias argentiinalainen voitti viime kaudella Valioliigan maalipörssin, joten hän tulee pelaamaan avauksessa niin paljoin kuin vain jaksaa ja pystyy.

Kertoimet poimittu Betssonilta