Kohti Spagettimaljaa: Hämeenlinna Huskies kiinnitti ensimmäisen jenkkinsä.

Hämeenlinna Huskies kiinnitti tänään riveihinsä kovan luokan vahvistuksen, kun viime kaudella 1. divisioonassa loistanut keskushyökkääjä Jerell Jones allekirjoitti hämeenlinnalaisten kanssa kautta 2015 koskevan pelaajasopimuksen. Jones oli yksi tärkemmistä syistä jonka vuoksi Jyväskylän Jaguars vältti viime kaudella sarjan viimeisen sijan ja selviytyi samalla tynkäsarjan pudotuspeleihin.

Huskiesin nettisivuilla sopimusta kommentoi päävalmentaja Juha-Matti Jokinen ja hyökkäyksenkoordinaattori/pelinrakentaja Niclas ”Nesi” Carpelan, joka on metsästänyt Jonesin nimeä paperiin jo vuonna 2009, jolloin nimen saaminen paperiin oli mahdotonta Jonesin saksaan siirtymisen vuoksi.

Jokinen:  Meillä oli selkeä tarve ja halu löytää keskushyökkääjä peliuransa lopettaneen Moision tilalle. Tavoitteena oli löytää pelaaja jolla on jo kokemusta eurooppalaisesta ja suomalaisesta jenkkifutiksesta, ja Jerell Jones täyttää nuo kriteerit kirkkaasti. Hän olikin ensimmäinen nimi, joka meillä oli mielessä, kun jenkkipelaajien kartoitusta aloitettiin. Edelliskauden suoritusten ja tekemiemme taustaselvitysten myötä on ennakkokäsityksemme vahvistunut siitä, että Jones sopii pelaajana erinomaisesti Niclas Carpelanin johtamaan hyökkäykseen.

Carpelan: Jerell Jones oli koko värväysprosessin alusta asti vaihtoehto numero yksi hyökkäyksen vahvistukseksi. Olen todella tyytyväinen että saimme juuri hänet Hurttalaumaan. Hänellä on jatkuva ison pelin potentiaali kentällä ollessaan. Keskushyökkääjän paikan lisäksi hän on erinomainen laitahyökkääjä sekä potkunpalauttaja. Joka kerta JJ:n koskiessa palloon on mahdollisuus siihen, että pelin pysähdyttyä niin mies kuin pallokin ovat vastustajan maalialueella.

Jerell Jones itse kommentoi siirtoaan hämeenlinnaan seuraavasti: I am very happy and excited to be a Husky for the 2015 season. I have heard nothing but great things about the team and organization. The coaches and staff have been very welcoming to me and I am very appreciative of that. The organization has had much success in recent years and has a legitimate chance to win another championship in 2015.

Jyväskylässä pelinrakentajana toimineen Jonesin viime kauden tilastot ovat hurjaa luetavaa:  6 ottelua, 992 juostua jaardia, 20 juostua TD:tä, 883 heitettyä jaardia ja 5 heitettyä TD:tä.

Huskies tullee vahvistamaan myös puolustustaan jenkkipelaajalla, mutta tuon sopimuksen kanssa seura on vasta neuvotteluvaiheessa.