Kohti Spagettimaljaa: Helsinki Wolverines vahvistuu jälleen

Helsinki Wolverines ilmoitti tänään hankkineensa Australian maajoukkueessa ja Saksan GFL-liigassa pelanneen Locklan Gilbertin. Vaikka monipuolinen Gilbert on pelannut aiemmin urallaan Australian maajoukkueessa ei hänen peluutuksensa tule vaikuttamaan Wolverinesin ”jenkki kiintiöön”, koska Gilbertin takataskusta löytyy myös englantilainen passi. EU-pelaajana Gilbert vaikuttaakin todella kovalta vahvistukselta joka nostaa Helsinki Wolverinesin jopa sarjan suurimmaksi ennakkosuosikiksi.

Wolverinesin kotisivuilla Gilbertin tulevaa roolitusta kommentoi edustusjoukkueen päävalmentaja Stephen Stokes ja seuran puheenjohtaja Jon Catani.

Stokes: ”Locklan on monipuolinen taitopelaaja, joka pystyy pelaamaan hyökkäyksessä laitahyökkääjänä sekä blokkaavana keskushyökkääjänä. Tämän lisäksi hän toimii Janne Lehtisen varapelinrakentajana ja potkaisijana. Lisäksi hän pystyy tuomaan myös puolustukseen syvyyttä. Meillä kävi yksinkertaisesti tuuri, että saimme tällaisen pelaajan joukkueeseemme”

Catani: ”Locklan on myös tärkeä osa oman pelaajarunkomme kehittämisessä. Hän tulee auttamaan valmentajiamme nuorten suomalaisten laitahyökkääjiemme kehittämisessä tulevalla kaudella”

Locklan Gilbertin tilastoja GFL:stä:

Kaudet: 2

Ottelut: 26

Kiinniotot: 90

Jaardit: 1521

Touchdownit: 13