Kilpailu: Voita matka Lions – Falcons NFL-otteluun

Oletko sinä aina haaveillut näkeväsi NFL-ottelun paikan päällä ja et ole vielä toteuttanut haavettasi, vai oletko jo päässyt paikanpäälle ja haluat uusia kokemuksesi? Faneille.com on yhteistyössä Nordicbetin kanssa lähdössä lokakuun 24. päivä katsomaan Detroit Lions – Atlanta Falcons ottelua ja etsimme reissulle vielä mukaan kahta kaveria.

Nyt olisi siis tilaisuutesi tehdä haaveista totta ja lähteä katsomaan huippu ottelua paikan päälle Lontooseen. Vaikka jenkkifutis ei olisi vielä tuttua niin reissussa varmasti opit lajin hienoudet, koska reissussa ovat mukana Rautamaljan MVP:nä palkittu Niclas ”Nesi” Carpelan sekä toimituksen oma jenkkifutisasiantuntija Tyhjätasku, jotka opastavat lajin saloihin kokemattomammatkin reissukaverit.

Ottelu pelataan 26. lokakuuta ja jokainen ehtii myös matkan aikana tutustumaan itse Lontooseen ja kaikkiin sen nähtävyyksiin viikonlopun aikana. Ottelua menemme katsomaan totuttuun Faneille.com-tyyliin stadionin parhaimmille paikoille, joten kiikareita ei Wembleylle tarvitse ottaa mukaan.

Matkoja on jaossa kaksi ja niin myös mahdollisuuksia voittaa paikkansa reissuun. Aikaa on osallistua maanantai-iltaan 13.10.2014 asti.

1. Tapa osallistua – avaa tili NordicBetille

Ensimmäiseen kilpailuun osallistuminen on helppoa: käy avaamassa tili kilpailua sponsoroivalle Nordicbetille tästä, tee minimitalletus 15€ ja lähetä meille sähköposti osoitteesta johon rekisteröit pelitilisi. Tsekkaa säännöt ja ehdot alta.

2. Tapa osallistua – lyö NFL-rekka NordicBetillä

Toisen matkan voittaa se pelaaja, joka on lyönyt Nordicbetillä isoimman NFL-rekan sisään vähintään 1€/rivipanoksella. Eli tarkoituksena on saada mahdollisimman monta NFL-peliä oikein samalle lapulle. Tsekkaa säännöt ja ehdot alta.

Palkinto:

Lennot (lähtö 24.10 ja paluu 27.10)
3 vrk:n majoitus Hotel Kingsley:sä 2 hengen huoneessa.
Diamond-hospitality ottelulippun 26.10 pelattavaan Lions-Falcons otteluun.

Matkan arvo on n.1700€

Ensimmäisen vaihtoehdon säännöt:

1. Käy luomassa tili Nordicbetille.
2. Tee talletus uutuuttaan kiiltävälle tilillesi.
3. Lyö ensimmäisen vetosi. Lyömällä vetoa NFL:stä voi osallistua myös toiseen kilpailuumme ja samalla tupalaat mahdollisuutesi voittaa matkan.
4. Lähetä pelitilille rekisteröimästä sähköpostiosoitteesta viesti osoitteeseen [email protected] ja laita otsikoksi ”uusi pelitili”.
5. Tilin pitää olla avattu ja sähköposti lähetetty viimeistää ensi viikon maanantaina 13.10.2014 kello 20:00 mennessä.
6. Voittajalle ilmoitetaan voitosta viimeistään 14.10.2014.
7. Osallistujan tulee olla täysi-ikäinen.
8. Palkintoa ei voi myydä, luovuttaa tai siirtää eteenpäin.
9. Faneille.com pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaiselle nähdään tarvetta.

Toisen vaihtoehdon säännöt:

1. Lyö vetoa NFL:n 6. viikon otteluista Nordicbetillä
2. Käytä minimissään 1€ panosta riviä kohti
3. Voittaja on se jonka VOITETULLA rivillä on eniten oikein menneitä NFL-kohteita.
4. Kilpailun ollessa tasan kohdemäärän suhteen ratkaisee voitetun rivin kerroin, jos vielä kerroinkin on tasan ratkaisee panos.
5. Kohdemäärän, kertoimen ja panoksen ollessa tasan matka arvotaan tasatuloksessa olevien pelaajien kesken.
6. Voitetusta rivistä pitää ottaa kuvankaappaus ja lähettää se sähköpostilla osoitteeseen [email protected].
7. Kuva pitää olla lähetettynä viimeistään ensi viikon tiistaina 14.10.2014 kello 20:00. Voittajalle ilmoitetaan heti kun kaikki kupongit ovat tarkastettu.
8. Osallistujan tulee olla täysi-ikäinen
9. Palkintoa ei voi myydä, luovuttaa tai siirtää eteenpäin
10. Faneille.com pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaiselle nähdään tarvetta