Tyhjätaskusta taivaisiin: 2 NFL-ottelun lauantai

Kaikki eivät varmasti ole vielä huomanneet, mutta NFL:ssä pelataan tänään kaksi ottelua kun Washington Redskins isännöi Philadelphia Eaglesiä ja San Francisco 49ers taas isännöi San Diego Chargersia. Ensimmäinen ottelu pelataan Washingtonissa ja se alkaa klo 23.30. Myöhempi ottelu alkaa klo 03.30, joten se sopii myös niille jotka lähtevät tänään humpalle ja palaavat sieltä kotiin ilman seuralaista.

Klo 23:30 Washington Redskins – Philadelphia Eagles

Lähtökohdat:

Philadelphia Eagles taistelee edelleen pudotuspelipaikasta vaikkei paikka olekaan enää pelkästään joukkueen omissa käsissä. Sen vuoksi lauantaina pelattava ottelu varmasti sopii Eaglesille joka voi siirtää omalla voitollaan paineet Dallas Cowboysille. Cowboysin kun on käytännössä voitettava myös ottelunsa jos Eagles niin tekee. Washington Redskins taas taistelee enemmän kunniasta ja pelaajien työpaikoista, joten kotijoukkue varmasti satsaa kaikkensa ottelun alkuun. Jos Eagles selviää alkurynnistyksestä ja siirtyy ottelussa jopa johtoon on kotijoukkueen asennetta epäiltävä, ja sen vuoksi ottelua voi jopa revetä todella rumiin lukemiin kotijoukkueen kannalta.

Tyhjätaskun tipsit otteluun (Nordicbet):

Jordan Matthews yli 55.5 kiinniotettuja jaardia 1.85

Jordan Matthews ei ole ollut parhaimmillaan viime otteluissa, mutta edelleen selvä yhteys löytyy Mark Sancheziin. Joten vastustajan tason laskettua uskon myös Matthewsin heräävän pelaamaan ja tekevän suhteellisen kovat tilastot.

DeSean Jackson Tekee touchdownin? Kyllä 2.00

Eaglesin heittopuolustus vuotaa kuin seula, ja sen vuoksi DeSean Jackson tulee karkaamaan ainakin kerran tekemään TD:n. Jackson saa varmasti entiseltä seuraltaan erikoistarkkailua, mutta on silti hyvin todennäköisestä, että viime keväänä Philadelphiasta potkun saanut Jackson kurittaa kotkien surkeaa heittopuolustusta.

Itse ottelu tulee todennäköisesti päättymään Eaglesin voittoon, mutta vedonlyönnin kannalta tasoituskohteet tuntuvat hieman turhilta. Kunnon kertoimen saamiseksi tasoitusta pitäisi olla yli TD:n verran ja yleensä divisioonan sisäiset ottelut tarjoavat tasaisia vääntöjä. Joten vaikka kotijoukkue on menettänyt mahdollisuutensa, tulee se varmasti kiusaamaan samassa divisioonassa pelaavaa joukkuetta mahdollisimman paljon.

Klo 03:30 San Francisco 49ers – San Diego Chargers

Lähtökohdat:

San Diego Chargers taistelee edelleen pudotuspelipaikasta, mutta tappioihin joukkueelle ei ole enää varaa viime viikonlopun jälkeen, joten vierasjoukkueen asenne on kunnossa. Valmennus ei jätä kääntämättä yhtäkään kiveä, jotta Chargers voittaa tämän öisen ottelun. San Francisco 49ers menetti viimeisetkin mahdollisuutensa pudotuspeleihin viime viikonloppuna ja suureksi pettymykseksi muodostunut kausi ei varmasti enää motivoi montaakaan pelaajaa. Viikolla ovat myös velloneet vahvat huhut 49ers valmennuksen vaihtumisesta ensi kaudeksi, joten on mielenkiintoista nähdä kuinka paljon pelaajat enää pelaavat valmentajalleen.

Tyhjätaskun tipsit otteluun (Nordicbet):

San Francisco 49ers – San Diego Chargers 2 2.04

Vierasjoukkueella on enemmän panosta ottelussa, ja sitä kautta varmasti parempi motivaatio pelata. Kotijoukkue lähinnä enää odottaa kauden päättymistä. Allekirjoittanut jopa yllättyi kerroin asettelusta, koska on täysin selvää motivoituneemman joukkueen olevan ennakkosuosikki otteluun.

San Francisco 49ers – San Diego Chargers yli 40,5 pistettä 1.88

KOHDE EI OLE MITENKÄÄN VARMA, mutta parhaaseen katseluaikaan pelattavan paikallisottelun pitäisi herättää molemmat joukkueet pelaamaan. Kotijoukkueen hyökkäys on ollut jäässä jo monta viikkoa ja tänään se kärsii lisäksi loukkaantumisista, eli lähtökohdat kotijoukkueen hyökkäykselle eivät ole mitenkään optimaaliset. Toisaalta, juuri nämä syyt antavat mahdollisuuden uusille pelaajille, jotka haluavat antaa näyttöjä jo ensi kautta varten. Pitää kuitenkin muistaa NFL:n olevan maailman ylivoimaisesti parhain jenkkifutissarja ja kaikki haluavat pelata juuri siellä. Joten tänään kotijoukkueen hyökkäyksestä löytyy monta todella motivoitunutta pelaajaa. Vierasjoukkueen pelaajia taas motivoi pudotuspelimahdollisuus ja sitä kautta onnistumisia tulee.