Vetomiehet: Nihkeily Hakametsässä jatkuu

Vetomiehet on kirjava joukko vedonlyönnistä kiinnostuneita henkilöitä, jotka pyrkivät tekemään harrastemaista vedonlyöntiä voitollisesti. Välillä lirvahtaa myös asiakeskustelun puolelle. Lisää jauhantaa ja vetoseurannan löydät Vetomiesten Twitter-tililtä. 

Erittäin hyvää alkanutta viikkoa itse kullekin! Maanantai ei aina lukeudu viikon lempipäiviimme, mutta illalla pelattavat Liigan pudotuspelien puolivälierien neljännet ottelut piristävät kummasti, auringon ohella, alkanutta viikkoa. Pahoittelut seuraajillemme hiljaiselosta viikonlopun osalta, täällä vedettiin lonkkaa ja pelattiin Kenoa. Kyllä, Kenoa. Emme voittaneet mitään.

Asiaan. Ilveksen ja Tapparan välisestä sarjasta on muodostumassa yksi lähivuosien ikimuistoisimmista. Valtavana ennakkosuosikkina sarjaan lähtenyt Tappara ei ole pelitapahtumien perusteella niin paljoa edellä, kuin mitä pelkän nimilistan perusteella voisi päätellä. Ilveksen nuori, 23-vuotias maalivahti Antti Lehtonen pelaa itselleen polkua NHL-kaukaloihin ja valaa uskoa kenttäpelaajiin varmoilla otteillaan. Ilves on tällä hetkellä enemmän kuin osiensa summa, Ilves on joukkue.

Tapparan potentiaali ei ole kadonnut mihinkään, se on hyvä muistaa, mutta puntti on alkanut tutista. Valtava maalintekopotentiaali jää hyödyntämättä tällä hetkellä ja ratkaisupaikoille ei päästä Ilveksen tiukan puolustuksen läpi, ja silloin kun sinne päästään, viimeistely on pelokasta.

Odotamme illan ottelusta jälleen erittäin tasaista vääntöä. Kerrointen valossa Ilves antaa hyvää peli-ideaa, mutta me näemme arvoa vähämaalisuudessa. Käynnissä on asemasota, ja kaksi kuumaa veskaria torjuu käytännössä kaiken.

Unibet tarjoaa alle 4.0 maalille (tasan neljällä maalilla panos palautuu) kertoimen 2.33, ja tämä kelpaa helposti peleihin mukaan. Itse asiassa kohteen odotusarvo on arvioissamme niin reilusti positiivinen, että me iskemme maksimipanostuksen sisään.

Maanantain pelivalinnat Liigaan

Klo 18.30, Ilves – Tappara: alle 4.0 maalia @ 2.33. 3u. (Linkki vie suoraan Unibetin Liiga-kertoimiin) 

Muista myös, tarjoamme uusille Unibetin asiakkaille 1kk Ruutu-koodin ilmaiseksi! Lue lisää tästä.