Tyhjätaskusta taivaisiin: NFL Draft

Moni varmasti tänään lähtee radalle vapun kunniaksi maistelemaan ”simaa”, mutta ennen sitä kannattaa tarkastaa Nordicbetin tarjoamat kohteet ensi öiseen NFL-varaustilaisuuteen. Nyt nimittäin on tarjolla maistuvia kertoimia ja simarahat voi tienata takaisin suhteellisen helposti.

Mikä joukkue varaa Marcus Mariotan:

Cleveland Browns 9,0

Philadelphia Eagles 30,0 -> Huom! Kerroin valahtanut jo 2,50 tietämille

Mikä tahansa muu joukkue 4,0

Allekirjoittanut uskoo Chip Kellyn tekevän kaikkensa, jotta Marcus Mariota päätyy Philadelphiaan. Siihen nähden 30 kerroin on todella mukava. Varmaahan ei ole pystyykö Eagles nousemaan top2:een, mutta niin kauan kun Kelly on Eaglesin ”GM” voi joukkue tehdä mitä vaan. Toisaalta taas Cleveland Browns on metsästänyt aloittavaa pelinrakentajaa jo 20 vuotta, ja ei olisikaan ihme vaikka joukkue kauppaisi 2 ensimmäisen kierroksensa varausvuoroa saadakseen Mariotan.

Muut joukkueet pitää ottaa mukaan siksi, että San Diego Chargers puuttuuu eriteltyjen joukkueiden listalta, ja viimeisten huhujen mukaan Chargers on Eaglesin kanssa tiukimmin kiinni Mariotassa. Lisäksi muut joukkueet sisältävät Chicago Bearsin, joka voi olla kiinnostunut pelinrakentajista.

Ensimmäiseksi varattava ulompi hyökkäyksen linjamies:

Brandon Scherff 1,50

Brandon Scherff on yksinkertaisesti kokonaisvaltaisin hyökkäyksen linjamies tässä varaustilaisuudessa, ja muista ei ole yksinkertaisesti haastamaan Scherffiä.

Ensimmäiseksi varattava laitahyökkääjä:

Kevin White 2,0

Amari Cooper on edelleen monella Mock Draft-listalla 1. WR, mutta allekirjoittanut uskoo pieneen yllätykseen. Kevin White voi nousta Cooperia kovemmaksi tekijäksi tulevaisuudessa, ja yleensä NFL joukkueet ajattelevat myös pelaajan mahdollista kehittymiskäyrää todella tarkkaan ennen varaustaan.

Muokattu 30.4.2015 klo 12.00: Mariotan kerroin tipahtanut aamun huipustaan.