Tyhjätaskusta taivaisiin: viikko 12

Alkanut viikko on ollut hieman vaikea NFL-vetojen suhteen ja hyvien kohteiden löytäminen on ollut hyvin haastellista. Raidersin kauden ensimmäistä voitosta kuitenkin oli pientä haistelua ilmassa kun Tyhjätaskun Facebookissa suositeltiin torstaina enemmin Oakland Raidersin kuin Kansas City Chiefsin pelaamista tasoituksella.

Tyhjätaskun varmat:(Nordicbet)

Minnesota Vikings +6,5 – Green Bay Packers 2 1.85

Green Bay Packers on ollut viimeiset viikot todella kovassa iskussa ja alle 7 pisteen tasoitus vierasottelussa on täysin pelattavissa. Minnesota Vikingsin pelaaminen taas ei ole vakuuttanut viimeisissä otteluissa alkuunkaan ja ainoat voitot ovatkin tulleet todella huonoja joukkueita vastaan. Näistä lähtökohdista ottelun pitäisi olla vierasjoukkueen hallintaa alusta loppuun asti.

New York Giants +3,5 – Dallas Cowboys 2 1.85

New York Giantsin juoksupuolustus on ollut surkea viimeiset viikot, kun taas Dallas Cowboysin juokushyökkäys on ollut liigan tehokkain läpi kauden. Ei olekkaan siis vaikea ennustaa Cowboysin juoksevan kotijoukkueen yli. Giantsin ainut etu ottelussa löytyy kotikentästä ja se tuskin tulee riittämään, kun vastassa on saman divisioonan joukkue ja Cowboysilla on ottelussa panoksena divisioonan kärkipaikka.

Tyhjätaskun rekkakohteet:(Nordicbet)

Seattle Seahawks – Arizona Cardinals +7 2 2.00

7 pisteen tasoitus otteluun, jossa tehdään todella vähän pisteitä on mielestäni hulluutta. Tätä hulluutta ei voikkaan olla käyttämättä ja siksi Arizona Cardinals lapulle, vaikka Cardinalsin hyökkäyksellä on ollut omat ongelmansa. Seattle Seahawksin kotietu ei ole ollut enää tämän kauden aikana samanlainen kuin se oli aiempina vuosina, joten sen painottaminen on täysin turhaa kyseisessä ottelussa. Mustana hevosena voisi kokeilla jopa Cardinalsin suoraa voittoa jolloin kerroin olisi mukava 3.65. Otteluun voisi pelata myös Alle-kohdetta kertoimella 1.85, koska pisteitä tuskin nähdää yli 41.

Denver Broncos – Miami Dolphins +7.0 2 1.80

Denver Broncosin hyökkäys on ollut viimeiset viikot mainettaan huonompi ja nyt vastaan astelee liigan kuumin puolustus, joten ottelun voittajaa on hyvin vaikea ennustaa etukäteen. Broncosin ongelmat kulminoituivat selvästi viime viikolla, kun vastassa oli kova puolustuksenlinja, ja nyt vastassa pitäisi olla vielä astetta kovempi puolustuksenlinja, joten ongelmia varmasti taas riittää. Miami Dolphinsin hyökkäys pystyy varmasti tekemään sen 17-20 pistettä, joten Denveriltä vaadittaisiin lähemmäs 30 pisteen tekemistä, jotta kohde menisi väärin.

Tyhjätaskun erikoiskohteet:(Betsafe)

Enemmän kiinniotettuja jaardeja Jermaine Kearse + 1,5 – John Brown 2 1.85

Arizona Cardinalsin takakenttä on todella hyvä ja Seattle Seahawksin heittohyökkääminen taas on huonoa, joten Jermaine Kearsen jaardimäärä tulee jäämään tänään todella vähäiseksi. John Brown tulee ottamaan yllättävän isoa roolia, jos Cardinalsin hyökkäys lähtee rullaamaan Seattlessä, koska Larry Fitzgerald ja Michael Floyd tulevat olemaan tänään koko illan erikoisvartioinnissa. Lisäksi Seahawks puolustuksen yksi heikkouksista on slotti-pelaajien puolustaminen ja Brown pelaa juuri tuolla pelipaikalla.

Josh Gordon Tekee touchdownin: Kyllä 2.35

Josh Gordon tekee paluun pelikentille pelikieltonsa jälkeen ja tuntuma voi olla hieman hakusessa. Viime kauden näytöt olivat kuitenkin niin vakuuttavat, että on pakko uskoa Gordonin karkaavan kerran sarjan huonoimmalta heittopuolustukselta. Gordonhan oli viime kaudella viime kauden lopulla täysin pitelemätön ja tuskin asiat ovat siitä kauheasti muuttuneet.