Pekka Saravon rystylätty toi vedonlyöjälle hurjan osuman

Pekka Saravon ja Tapparan dominointi toi hämeenlinnalaisvedonlyöjälle taskuun jotain muutakin kuin vain hyvää kisamieltä.

Saravon tehot olivat ”vain” 0+1, mutta hän syötti maalin, joka löysäsi henkistä kravattia vedonlyöjällä, joka osallistui Faneille.com-kilpailuun, jonka pääpalkintona on 8500 euron VIP-matka Super Bowliin. Samalla matkakassaa kasvatettiin kivasti.

Onnellisen osumamiehen kupongilla oli jo kaksi taulua alhaalla tulosvetojen merkeissä. Homman nimi oli se, että keskiviikon tulosvetojen jälkeen piti vartoa perjantaihin ja Tampereen derbyyn saakka, jotta kellistääkö Tappara arkkivihollisensa vai ei.

J_Tuunanen-1651_13

Kyllähän se kirvespartio kesytti Ilveksen lopulta oikein komeasti. Loppulukemat 5-0 eivät kenties tee ottelunkululle täsmällistä kunniaa, mutta varmaa on se, että alla oleva osumakuponki eikä varsinkaan sen omistaja menneitä muistele.

Näet Super Bowl -kisan tilanteen alapuolelta ja mukaan ehtii vielä. Kilvanjuoksu loppuu maanantaina 25.1. ja tulostaso on jo nyt suorastaan mykistävä. Jäätkö nurkkaan jossittelemaan vai otatko koko paraatisaattueen haltuusi?

TOP2-tilanne Super Bowl -kisassa

1. J. Tuunanen 1651,13
2. E. Aakula 1485,00