Tyhjätaskusta taivaisiin: Viikko 3

Takavuosilta tuttu Tyhjätaskusta taivaisiin tekee paluun kysynnän vuoksi. Idea on sama kun aiempina vuosina eli pienet kertoimet jäävät muille ja me etsimme ainoastaan mukavasti tuottavia ja silti hyvin perusteltuja kohteita. Facebookin puolella saimme tämän viikon mukavasti käyntiin, kun Philadelphia Eagles voitti Indianapolis Coltsin maanantai-illan ottelussa. Samalla linjalla on siis tarkoitus jatkaa ja toivomme tietenkin viime viikonloppua mukavampaa NFL-kierrosta. Otteluiden kertoimet ovat Nordicbetin listoilta ja sieltä löytyvät myös kaikki pelaamamme kohteet.

20:00 New York Giants – Houston Texans 2 2.05

Giants-hyökkäys on yksi liigan huonoimpia ja nyt vastaan asettuu yksi liigan parhaista puolustuksista. Tuloksen pitäisi olla siis selvä. Ottelussa tuskin nähdään paljon pisteitä ja se nostaa kotijoukkueen mahdollisuuksia. Oikeastaan sen vuoksi myös vierasjoukkue on saanut ihan mukavan kertoimen. Luotan kuitenkin vierasjoukkueen hyökkäyksen jyräävän juoksullaan yli kotijoukkueen puolustuksen ja samalla hallitsevan ottelua alusta loppuun.

20:00 Buffalo Bills – San Diego Chargers 2 2.09

Bills on 2-0 saldoaan huonompi ja nyt joukkueen on aika hävitä. Chargers kaatoi edellisellä kierroksella Seattle Seahawksin ja sitä voidaan pitää alku kauden kovimpana tekona. Chargers on näyttänyt muutenkin kauden ensimmäisissä otteluissa todella hyvältä ja sen tekemiseen on helppo uskoa myös tämän iltaisessa ottelussa. Bills on hallinnut ensimmäisiä otteluitaan loistavalla puolustuksenlinjalla ja tänään se ei enää pysty dominoimaan ottelua, kun vastassa on ehjänä pelaava hyökkäyksenlinja, joten tulos kääntyy vierasjoukkueelle. Puolustuksien vertailu menee ottelussa suhteellisen tasan ja ero tehdään selvästi paremmalla Chargers hyökkäyksellä.

03:30 Carolina Panthers – Pittsburgh Steelers alle 42 pistettä

Kahden hyvän puolustuksen kohtaaminen ja ottelusta on helppo ennustaa tulevan tiukka. Yli 20 pisteen tekeminen voi olla haaste molemmille joukkueille ja sen vuoksi kohde maistuu alhaisesta rajasta huolimatta.

Mustathevoset:

22:25 Seattle Seahawks – Denver Broncos 2 2.97

Ottelu pelataan maanpäällisessä helvetissä ja sen vuoksi vierasjoukkuetta on vaikea laittaa suoraan lapulle. Broncosin osakkeita nostaa laitahyökkääjä Wes Welkerin paluu, ja se että Seahawksilta ei löydy pelaajaa joka olisi tarpeeksi hyvä 3. kulmapuolustajaksi vartioimaan Welkeriä. Tasaiset ottelut yleensä ratkeavat pieniin asioihin ja Welker on se asia, jonka uskon ratkaisevan tämän ottelun.

19:00 Philadelphia Eagles – Washington Redskins 2 3.22

Eagles kärsii edelleen hyökkäyksenlinjan loukkaantumisista ja se tulee näkymään tänään, kun vastaan asettuu hyvin toimiva Redskins-puolustus. RGIII loukkaantuminen nostaa vierasjoukkueen kerrointa, mutta Kirk Cousins peluuttaminen pelinrakentajan paikalla nostaa allekirjoittaneen mielestä vierasjoukkueen mahdollisuuksia. Faneille.com ennakoi jo ennen kauden alkua Cousinsin olevan joukkueen parempi pelinrakentaja, mutta joutuvan istumaan penkillä koska RGIII maksettiin järjetön ”summa” varaustilaisuudessa. Pelinrakentaja Nick Foles on tilastojen valossa pelannut hyvän kauden alun, mutta pelejä katselessa Folesin pelaaminen on ollut kamalaa. Folesin pelaamisen pitääkin parantua huomattavasti, jotta Eagles voittaa illan ottelun. Ottelu kääntyy vieraiden eduksi niin pelinrakentajien kun puolustuksien vertailussa, joten kohteessa on selvä ylikerroin.