Viaplay näyttää NFL Draftin ensimmäisen kierroksen suorana

NFL johtaja Roger Goodell julistaa tänäkin vuonna varaustilaisuuden alkaneeksi 03:00 (Getty)

NFL johtaja Roger Goodell julistaa tänäkin vuonna varaustilaisuuden alkaneeksi 03:00 (Getty)

Viaplay näyttää torstain ja perjantain välisenä yönä NFL Draftin ensimmäisen kierroksen suorana kello 03:00-07:00. NFL Draft on NFL:n vuosittainen pelaajavalintatilaisuus, jossa seurajohtajat varaavat yliopistopelaajia joukkueilleen.

Varaustilaisuus järjestetään tänä vuonna New Yorkissa, Radio City Hallissa ja se on katsottavissa yksinoikeudella Viaplayssa.

– Mahtavaa, että pystymme tarjoamaan taas yhden uniikin ja jännittävän urheilutapahtuman Viaplayn urheiluasiakkaille, kommentoi Rikard Steiber, Viaplayn toimitusjohtaja ja MTG:n Chief Digital Officer.

Viaplay tarjoaa huippu-urheilun suoria lähetyksiä netin kautta. NFL Draftin lisäksi  lähiaikojen valikoimissa mm. FA Cupin finaali, Saksan Cupin finaali, La Ligan finaali, NHL:n pudotuspelit, golfin European ja PGA Tour sekä paljon muuta. Urheilun lisäksi Viaplayn valikoimissa on tuhansia elokuvia ja TV-sarjoja.

Viaplay toimii jo seuraavissa laitteissa: PC, Mac, Android- ja iOS-älypuhelimet, tabletit, LG Smart TV, Samsung Smart TV, Philips Smart TV, Panasonic Smart TV, Xbox 360, PlayStation® 3 ja PlayStation® 4.