London Calling – voita UFC-reissu!

LondonCalling

Otetaanpa heti alkuun pari faktaa: Jos Alexander Gustafsson jatkaa viimevuotisella kehityskäyrällään, häntä ei jatkossa suuremmin nähdä Euroopassa ottelemassa. Ja kun hätäisimmät Georges St. Pierren vapaaksi jättämän mestaruusvyön havittelijat ovat käyttäneet vuoronsa, UFC:n välisarjan kärkikahinoissa seisoo stooalaisen vankkana Gunnar Nelson.

Maaliskuun kahdeksantena sekä Arbogan ”Mauler” että Islannin ihmelapsi kamppailevat saman illan aikana samassa häkissä. UFC Fight Night 37 on pohjoismaalaisittain erittäin mielenkiintoinen, etenkin kun mukana ovat Ruotsin urhoista myös Ilir Latifi ja Mats Nilsson.

Eurooppalaisittain Gustafssonin ja Jimi Manuwan tähdittämässä tapahtumassa riittää muutenkin jänskätettävää yllin kyllin. Nykymallilla Lontoon iltama on kutakuinkin niin kovatasoinen (muutaman loukkaantumisen jälkeenkin) kuin UFC:n eurooppalaistapahtumat nykyisellään voivat olla.

Siinä on riittämiin syytä harjoittaa urheiluturismia saarivaltakunnan ytimeen. Meikä ainakin läksii reissuun, mikset siis sinäkin?

Ellet vielä ole ryhtynyt asianmukaisiin toimiin matkan suhteen, nyt on oiva tilaisuus kuitata homma helpolla. Nordicbet haluaa nimittäin viikinkien valloitusretkelle vahvistukseksi yhden onnekkaan kamppailukansalaisen – kaverin kera tietysti.

Gusse, Gunnar, Karhuherra… ja sinä? Mitä vielä odotat? Kisaan pääset mukaan TÄSTÄ.