Nappaa aitioilta Jokerit-matsiin

No nyt! Tammikuu ja vuosi 2016 on pyörähtänyt käyntiin ja urheilufania hemmotellaan. Päättyneiden MM-kisojen ja kultajuhlien ohella luvassa on vuosittaiset huipputapahtumat kuten Super Bowl ja lätkän MM-kisat, joiden lisäksi Ranskassa pelataan jalkapallon MM-kisat. Syksyllä luvassa on jääkiekon World Cup Torontossa. NordicBet on näissä kaikissa tapahtumissa vahvasti mukana.

Super Bowliin 10 eurolla

Päivitys: Super Bowl -kampanja on ohi. NordicBet on yhteydessä voittajaan henkilökohtaisesti.

Aitioon!

Päivitys: Kaikki paikat ovat nyt menneet – kiitos osallistumisesta!

Kun liityt nyt monipuoliset kerroinvalikoimat tarjoavan NordicBetin alati kasvavaan joukkoon nopeimpien joukossa, saat heidän tarjoamiensa etujen lisäksi takuuna aitioillan kahdelle valitsemaasi Jokereiden runkosarjan otteluun.

Miten tähän mukaan? Liity NordicBetin asiakkaaksi tästä linkistä ja tee minimitalletus 10 euroa. Kun olet avannut tilin, lähetä meille sähköpostitse NordicBetille rekisteröimäsi sähköpostiosoite osoitteeseen kisat@faneille.com sekä haluamasi Jokerit-matsin päivämäärä.

Päivitys 19.1. Kaikki paketit ovat menneet, kiitos osallistumisesta! 

Valittavana on seuraavat matsit:

15.1. Jokerit-Sibir (TÄYNNÄ)
17.1. Jokerit-Amur Habarovsk (TÄYNNÄ)
19.1. Jokerit-Admiral Vladivostok (TÄYNNÄ)
16.2. Jokerit-SKA (TÄYNNÄ)
18.2. Jokerit-Moskovan Spartak (TÄYNNÄ)

Paikat täytetään sitä mukaa, kun maili laulaa, eli nopeat syövät hitaat. Aitiotakuu jatkuu niin pitkään, kunnes kaikki paketit on jaettu.

Esimerkkisähköposti:

Aitiokisa (=otsikko)

matti.meikalainen@meikamail.com 16.2. Jokerit-SKA

Easy piisi. Kuittaamme juuri sinulle mahdollisimman pian sähköpostin lähettämisen jälkeen homman olevan OK. Mikäli haluamasi matsi on jo täyttynyt, lähetämme sinulle sähköpostitse viestin ja ehdotamme otteluita, joissa on vielä tilaa.

Päivitämme vapaina olevia matseja myös tähän postaukseen sitä mukaa, kun paikkoja menee.

Säännöt ja ehdot

  1. Super Bowl -arvonta noudattaa NordicBetin kampanjakohtaisia sääntöjä.
  2. Super Bowl -arvontaan voit osallistua 10.1. saakka.
  3. Aitiokampanja on Faneille.comin järjestämä, ja siihen voi osallistua kaikki suomalaiset, täysi-ikäiset ja täysivaltaiset henkilöt, jotka eivät vielä ole NordicBetin asiakkaita.
  4. Aitiokampanjaan osallistut avaamalla uutena asiakkaana tilin NordicBetille ja tekemällä minimitalletuksen 10 euroa ja lähettämällä sähköpostilla rekistöimäsi sähköpostiosoite osoitteeen kisat@faneille.com.
  5. Aitiopaikkoja on jaossa yhteensä 20 kpl, ja niistä jokainen sisältää aitioillan kahdelle hengelle Hartwall Arenalla Jokereiden otteluun, yllä mainituista vaihtoehdoista. Iltaan kuuluu ruoat sekä ruokajuomat.
  6. Paketit jaetaan sitä mukaa, kun tilit on avattu ja sähköpostit lähettety. Tarkistamme tiedot.
  7. Aitiopaketit ovat jaossa niin kauan, kun paketteja riittää.
  8. Pidätämme oikeudet muutoksiin, jos vaikka olemme kirjoittaneet väärän päivämäärän ottelun kohdelle .