UFC Fight Night: Conor McGregorin luottomies Artem Lobov haastaa Cub Swansonin

Viaplay LogoTapahtuma näkyy suorana Viaplay Sport -palvelujen ja fighting-palvelujen kautta.

Viikonloppuna lähdetään kohti Nashvillea. Sunnuntain vastaisena yönä Bridgestone Areenalle nousee monta vakuuttavaa ottelijaa. Listalta löytyy nimiä kuten John Dodson, Eddie Wineland, Joe Lauzon, Ovince Saint Preux ja Thales Leites. Tästä huolimatta pääotteluun Cub Swansonia vastaan on kaivettu keskinkertaisesti otellut Artem Lobov. Syy tähän löytyy todennäköisesti siitä, että Lobov viihtyy Conor McGregorin seurassa, ja McGregor tunnetusti tykkää ottaa ohjat omiin käsiin ja testata UFC:n johtoporrasta.

 Cub Swanson  vs. Artem Lobov

Cub Swansonin voitettua Doo Ho Choin UFC 206 -tapahtumassa, moni piti ottelua vuoden parhaana viisitoistaminuuttisena. Tämän huomasi myös Artem Lobov, joka haastoi myöhemmin Swansonin ottelemaan twitterin välityksellä. Irlannissa Conor McGregorin kanssa harjoitteleva Lobov ei kuulu lähellekään kärkipäätä ranking-tilastoissa, mutta kestävyyden ja lyöntivoimansa takia mies on erittäin vaarallinen kenelle tahansa.

Cub Swansonille ottelu on tasonpudotus. Ranking-tilastoissa viidentenä majaileva Swanson on kolmen ottelun voittoputkessa, josta jokainen on ollut Lobovia kovempi vastus. Tästä huolimatta Swanson on otteluun lähtiessä erittäin motivoitunut ja haluaa näyttää, ettei Lobov kuulu UFC:hen. Kuten Choi ottelussa nähtiin, myös Swansonilta löytyy kestävyyttä ja yllättävyyttä. Luvassa on varmasti erittäin mielenkiintoinen ottelu. Tasoero on kuitenkin sen verran suuri, että Lobov joutuu taipumaan ennen täyttä aikaa.

Al Iaquinta vs. Diego Sanchez

Illan mielenkiintoisimmasta ottelusta vastaa Diego Sanchez ja Al Iaquinta. Iaquintalla on alla hyvä neljän ottelun voittoputki, johon kuuluu esimerkiksi parin viikon päästä otteleva Jorge Masvidal. Teknisen pystyn omaava Iaquinta on joutunut pitämään 2 vuotta taukoa loukkaantumisten ja henkilökohtaisten syiden takia, joten nykykunnosta on vaikea sanoa yhtään mitään.

Sanchezin pysty on taas aivan vastakohta Iaquintaan nähden. Aggressiivisesti lyöntikilpailuihin lähtevän miehen ainoa tavoite näyttää olevan katsojien miellyttäminen ja oman hulluutensa ruokkiminen. Isona altavastaajana otteluun lähtevä Sanchez voi yllättää taas kerran ajamalla Iaquintan mukaan aggressiiviseen iskujenvaihtoon, jota on hyvin vaikea tuomaroida. Diego Sanchez pisteillä.

Kansikuva: Getty/Vaughn Ridley