Fantasiavalioliigan Faneille.comin kimpan ohjeet ja säännöt

Faneille.comin kimpassa on tunnetusti ollut maan parhaat palkinnot, eikä tämäkään vuosi ole poikkeus. Heti ensimmäisten kolmen kierroksen parhaille on palkintona matkat Manchester Unitedin peliin ja palkinnot jatkuvat maan kovimpina läpi kauden.

Ohjeet:

1. Luo joukkueesi Fantasy Premier Leagueen
2. liity Faneille.comin kimppaan koodilla 767595-290946 (vanhat pelaajat ovat automaattisesti kimpassa mukana)
3. Pelaa muita paremmin ja voita parhaat palkinnot
4. Tutustu kattaviin ennakkoihimme, niin tiedät mistä asetelmista kauteen lähdetään

Palkinnot:

Elokuu:

GW 1: 1+1 matka ManU-Southampton otteluun 19.8. Meno perjantai aamu ja paluu lauantaina.
GW 2: 1 hengen matka ManU-Man City otteluun 10.. syyskuuta
GW 3: 1 hengen matka ManU-Man City otteluun 10. Syyskuuta

– Saadakseen elokuun palkinnon pelaajan on pitänyt lyödä vähintään 20€ veto Betssonilla 8.8.2016 kello 00:01 ja 14.8.2016 kello 23:59 välisenä aikana. Pääset laittamaan vedot sisään tästä.
– Jos voittaja ei pysty ottamaan palkintoa vastaan, tarjotaan korvaukseksi 100 € lahjakortti Verkkokauppa.comiin. Matkapalkinto siirtyy Fantasyssa seuraavaksi eniten pisteitä keränneelle pelaajalle. Elokuun matkapalkintoja ei voi siirtää myöhemmille matkoille.

Syyskuu

Syyskuun paras pelaaja: 100€ lahjakortti Verkkokauppa.comiin
– Palkinnon vastaanottaminen ei edellytä Betssonin pelitiliä.

Lokakuu 

Lokakuun paras pelaaja: 100€ lahjakortti Verkkokauppa.comiin
– Palkinnon vastaanottaminen ei edellytä Betssonin pelitiliä.

Marraskuu

Marraskuun paras pelaaja: 100€ lahjakortti Verkkokauppa.comiin
– Palkinnon vastaanottaminen ei edellytä Betssonin pelitiliä.

Joulukuu

Joulukuun paras pelaaja: 100€ lahjakortti Verkkokauppa.comiin

– Palkinnon vastaanottaminen ei edellytä Betssonin pelitiliä.

Vuoden 2017 palkinnot ilmoitetaan vuoden 2016 joulukuussa.

Faneille.comin kimpat yleiset säännöt ja ehdot

1. Palkinnon vastaanottaminen edellytttää, että Fantasy-joukkueen perustajan ja Betssonin pelitilin haltijan on oltava sama henkilö. Faneille.com voi oman harkintansa mukaan kieltäytyä luovuttamasta palkintoa epäselvässä tilanteessa.
2. Palkintomatkojen lähtökenttä on aina Helsinki. Palkinnon voittaja vastaa itse kentälle saapumisesta sekä siihen liittyvistä kustannuksista.
3. Jos voittajaa ei tavoiteta 14 vrk sisällä tai ehdot palkinnon vastaanottamiseksi eivät täyty, siirtyy palkinto Fantasy tulostaulukossa seuraavaksi sijoittuneelle.
4. Faneille.com varaa oikeuden tehdä muutoksia kilpailun sääntöihin tai palkintoihin. Jos sarjan ylläpitäjä päättää sulkea liigan, Faneille.com ei ole velvollinen korvaamaan menetettyjä palkintoja. Palkinnot päivitetty syyskuusta eteenpäin 02.09.
5. Fantasy-kierroksen paras pelaaja on eniten pisteitä kerännyt pelaaja. Jos kaksi tai usempi joukkuee kerää kierroksella yhtä paljon pisteitä, voittaa se joukkue 1) joka on tehnyt enemmän maaleja 2) joka on tehnyt kierroksella vähemmän vaihtoja 3) jonka kapteeni on kerännyt vähemmän pisteitä. Viimeisenä vaihtoehtona kierroksen voittaja ratkaistaan arpomalla.
6. Betsson.com ei ole Fantasy-kilpailun järjestejä. Faneille.com auttaa kaikkiin kilpailuun liittyvissä kysymyksissä.
7. Matkapalkinnon voittaja voi yhden (1) kerran kieltäytyä ehdotetusta matkasta (ei koske elokuun matkapalkintoja) ja odottaa vaihtoehtoista matkaa. Jos voittaja kieltäytyy kahdesti tarjotusta matkasta, menettää tämä oikeutensa matkaan ja saa tästä korvaukseksi 100 € lahjakortin Verkkokauppa.comiin. Matkapalkintoa ei tämän jälkeen enää tarjota kilpailussa seuraavaksi sijoittuneelle pelaajalle.
8. Kaikki Faneille.comin tekemät päätökset ovat lopullisia.
Kansikuva: Getty