Keskiviikkokisa: Voita VIP-lippupaketti miesten Itä-Länsi -otteluun

Taas on merkki päällä! Itä - Länsi tapahtuma pelataan 18. -20.7. Seinäjoella.

Taas on merkki päällä! Itä – Länsi tapahtuma pelataan 18. -20.7. Seinäjoella.

NB_rgb_pocBOOOOOOOOOOOOMMMM!!!!!! Nyt räjähti pesäpallon saralla. Keskiviikkokisan kuukauden sponsorina toimiva Nordicbet totesi, että kyllähän sitä kansan on päästävä pesäpalloa katsomaan ja iski tiskiin ei yhden, ei edes kahta vaan kolme (3) Itä-Länsi VIP-pakettia sunnuntaina 20.7. miesten pelattavaan miesten arvo-otteluun. Faneille.com laittaa pakettia jakoon ja ensimmäinen mahdollisuus lunastaa itsellesi parasta viihdettä kulttimainetta nauttivassa tapahtumassa tulee nyt.

Torstaina pelataan miesten Superpesiksen toinen kierros, oletko valmis?

Kuten kisoissamme tapana on, sinun ei tarvitse hakea kuuta taivaalta tai tuoda Nemean leijonan taljaa. Riittää, että olet kärryillä tulevan kierroksen otteluiden lopputuloksista.

Sotkamon JymyPattijoen Urheilijat18.00
Vimpelin VetoAlajärven Ankkurit18.00
Kiteen PalloJoensuun Maila18.00Ruutu.fi
Kouvolan PallonlyöjätHyvinkään Tahko18.00
Seinäjoen JymyJussitKoskenkorvan Urheilijat18.00

Liikutaan klassisen 1X2-veikkaamisen ihmeellisessä maailmassa. Jätä viidestä pelattavasta ottelusta muodostuva oikea 1X2-rivi joko Facebookin Faneille.comin sivuilla julkaistavan postauksen alle, tai jätä rivisi alle kommenttikenttään ja laita perään vielä arviosi koko kierroksen juoksumäärästä tasatilanteiden ratkaisemiseksi (varsinainen peliaika, EI siis supervuoroa/kotiutuslyöntikilpailua).

Ottelut ovat: 1. Sotkamon Jymy – Pattijoen Urheilijat, 2. Vimpelin Veto – Alajärven Ankkurit, 3. Kiteen Pallo – Joensuun Maila (katsottavissa Ruutu.fi -palvelussa), 4. Kouvolan Pallonlyöjät – Hyvinkään Tahko ja 5. Seinäjoen JymyJussit – Koskenkorvan Urheilijat

Vahvasti paikallistaistelujen sävyttämän kierroksen esimerkkirivi on 11X12 64 (juoksumäärä)Haetaan siis varsinaisen peliajan, eli ensimmäisen ja toisen jakson lopputulosta. Mikäli veikkaat 1, kotijoukkue voittaa joko 1-0 tai 2-0 -jaksoin. Mikäli uskot molempien joukkueiden vievän jakson, tai molempien jaksojen päättyvän tasan, laita ottelun kohdalle X. Jos taas uskot vierasjoukkueen poistuvan ottelusta suorana voittajana, laita ottelun kohdalle 2.

Tämän viikon palkintona on yksi kappale VIP-lippupakettia miesten Itä-Länsi -tapahtumaan. Paketti sisältää numeroidun paikan katetusta pääkatsomosta, ruokailun välittömästi kentän läheisyydessä sijaitsevassa VIP-tilassa, tauolla kahvit ja pullat sekä muutaman drinkkilipun. Lisäksi VIP-lipulla pääset katsomaan aamulla pelattavaa B-poikien ottelua.

Tuplaa palkintosi

Pesiksen suhteen vahvasti johtavan vedonlyöntisivuston maineesta kilpaileva Nordicbet haluaa, että saat ottaa kaverisi mukaan keskikesän pesisfestareille. Mikäli tietämyksesi on terästä ja olet pelannut viikon sisään (12. -15.5.) mitä tahansa Nordicbetin urheiluvedonlyöntikohdetta millä tahansa panoksella, heitämme sinulle toisen VIP-lipun kylkiäisiksi.

Jos et vielä ole asiakas, nyt jos koskaan kannattaa liittyä. Nordicbet tarjoaa uusille asiakkailleen 200 % talletusbonuksen aina 100 euroon saakka. Esimerkiksi tallettamalla 10 euroa saat 30 euroa pelirahaa tilillesi. Klikkaa tästä päästäksesi lunastamaan bonuksen.

Kilpailun säännöt ja ehdot

1. Kilpailussa palkitaan eniten oikeita merkkejä veikannut kilpailija. 
2. Mikäli kaksi tai useampi kilpailija on veikannut oikeaa riviää, ratkaisee tasatilanteessa lähimmäksi kierroksen oikeaa juoksumäärää päässyt rivi. Mikäli kaksi tai useampi kilpailija on jättänyt myös saman juoksumäärän, palkitaan rivin ensin jättänyt kilpailija. 
3. VIP-lippupaketin voi voittaa osallistumalla kilpailuun. Voittaja saa toisen VIP-lippupaketin, mikäli hän on pelannut mitä tahansa Nordicbetin vedonlyöntikohdetta 12.5. -15.5 välisenä aikana.
4. Kilpailun voittajan on oltava vähintään 18-vuotias
5. On voittajan vastuulla huolehtia, että pystyy vastaanottamaan palkinnon
6. Palkintoa ei voi vaihtaa, myydä tai luovuttaa eteenpäin
7. Jos voittaja ei pysty vastaanottamaan palkintoa, se luovutetaan seuraavalle oikean vastauksen jättäneelle kilpailijalle 
8. Osallistuessaan kilpailuun kilpailija suostuu siihen, että hänen kuvaansa voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin
9. Osallistuminen päättyy torstaina 15.5.2014 klo 17.55
10. Kilpailuun voi osallistua jättämällä vastausrivi Facebookiin kilpailupostauksen kommenttikenttään tai Faneille.com verkkosivuille
11. Faneille.com pidättää oikeuden muutoksiin
12. Lippu/liput toimitetaan voittajalle heti kun Superpesis toimittaa ne käsiimme. Voittajaan ollaan yhteydessä ja sovitaan toimitustavasta ja ajasta.