Nappaa aitioilta Jokerit-Torpedo -otteluun!

Kuuleeko kaikki! KHL-kauden huipennus alkoi sunnuntaina jopa nöyryyttävällä tappiolla Torpedo Nižni Novgorodille, joten eihän siinä jää muuta vaihtoehtoa kuin ottaa revanssi tiistaina Ilmalassa.

NordicBet ilmoitti meille, että neljälle nopeimmalle olisi tarjolla aitioilta Jokerit-Torpedo -otteluun. Tarjolla on kutsut revanssia huokuvaan iltaan kera juoan ja juoman sinulle ja kaverillesi, elikä siis 1+1-tyylisellä ratkaisulla edetään!

PÄIVITYS 22.2. klo 17.11:

Sairaan nopeat fanit olivat odotetun nopeita, ja aitiopaketit menivät kuin kuumille kiville. Onnittelut Anton, Jesse, Henri ja Timi. Mutta mikäli mielesi halajaa Jokereiden fanipaitaa + tuotepalkintoa, tavaraa on varastossa runsaasti 🙂

Miten mukaan?

 1. Avaa uutena asiakkaana tili NordicBetille ja lyö mikä tahansa veto vähintään euron panoksella. Muista myös NordicBetin uusien asiakkaiden tervetuliaispaketti.
 2. Lähetä lyödyn vedon jälkeen NordicBetille rekisteröimäsi s-postiosoite osoitteeseen [email protected] nimesi ja puhelinnumerosi kera. Emme luonnollisestikaan luovuta numeroa eteenpäin tai käytä sitä suoramarkkinointiin.
 3. Odota sähköpostivarmistusta, jolla kuittaamme olitko nopeimpien joukossa.

Helppoa. Jos sattuu käymään niin huonosti, ettet ole ensimmäisen neljän joukossa, laitamme lohdutuspalkinnoksi Jokereiden fanipaitaa ja pientä yllätystä postissa tulemaan kaikille tilin avanneille, niin kauan kuin tavaraa riittää. Ja sitähän riittää!

Ja jos sinulla on jo tili, vinkkaa kaverillesi mahdollisuudesta ja ota palkkioksi itsesi mukaan 🙂

Huomio! Vain sähköpostit, jotka on lähetetty ennen tiistaita 23.2. klo 12 ovat mukana. Tämä sen takia, että ehdimme tarkistaa tiedot ja ilmoittaa voittajille. 

Esimerkkisähköposti:

Aitiokisa (=otsikko)

[email protected] (=NordicBetin rekisteröimisessä käyttämäsi sähköpostiosoite), Matti Meikalainen, Meikalaisenkatu 38A 48 40250 JKL. 050 1234567

Easy piisi. Kuittaamme juuri sinulle mahdollisimman pian sähköpostin lähettämisen jälkeen homman olevan OK.

Avaa siis tili jo nyt ja lunasta laatuviihdettä tiistai-illalle!

Kysyttävää? Saa suorittaa! Nähdään aitiossa!

Säännöt ja ehdot

 1. Aitiokampanja on Faneille.comin järjestämä, ja siihen voi osallistua kaikki suomalaiset, täysi-ikäiset ja täysivaltaiset henkilöt, jotka eivät vielä ole NordicBetin asiakkaita.
 2. Aitiokampanjaan osallistut avaamalla uutena asiakkaana tilin NordicBetille ja tekemällä minimitalletuksen 10 euroa ja lyömällä minkä tahansa vedon vähintään yhdellä eurolla ja lähettämällä sähköpostilla NordicBetille rekistöimäsi sähköpostiosoite osoitteeen [email protected].
 3. Sähköpostin on oltava perillä tiistaina 23.2.2016 klo 12.00 mennessä, jotta ehdimme tarkistaa tiedot. Mikäli sähköposti saapuu myöhemmin, järjestäjällä on oikeus jättää sähköposti huomioimatta.
 4. Aitiopaikkoja on jaossa yhteensä 4 kpl, ja niistä jokainen sisältää aitioillan kahdelle hengelle Hartwall Arenalla Jokereiden ja Torpedon väliseen otteluun 23.2. Iltaan kuuluu ruoat sekä ruokajuomat.
 5. Paketit jaetaan sitä mukaa, kun tilit on avattu ja sähköpostit lähetetty. Tarkistamme tiedot.
 6. Aitiopaketit ovat jaossa niin kauan, kun paketteja riittää.
 7. Jos täytät ehdot ja osallistut kampanjaan, mutta et ole neljän nopeimman joukossa, lähetämme sinulle lohdutukseksi Jokereiden fanipaidan ja tuotepalkinnon.
 8. Pidätämme oikeudet muutoksiin, jos vaikka olemme kirjoittaneet väärän päivämäärän ottelun kohdalle.
 9.  NordicBetin yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa. (päivitetty artikkeliin 22.2. klo 15.02)