Kilpailu: Voita itsellesi ja kaverillesi liput MM-finaalitapahtumaan Apolloon!

NB_rgb_pocSe on jälleen kilpailun aika ja tällä viikolla pyöritään MM-jalkapallon ihmeellisessä maailmassa. Yhteistyökumppanimme NordicBet järjestää sunnuntaina 13.7. kuuman  MM-finaalitapahtuman Helsingin Apollo Live Clubilla klo 19.00 alkaen, ja nyt on sinun mahdollisuutesi voittaa lippu itsellesi ja kaverillesi tähän yksityistapahtumaan, jonne vain harvat ja valitut saavat kutsun. Joten jos et vielä tiedä, missä katsot finaalin, niin nyt tiedät!

Eikä tälläkään viikolla tarvitse tietää etukäteen, että Saksa pöllyyttää Brasiliaa 7-1 välierässä, tai että mistä saa Suomen halvimmat mango-meloni -tötteröt. Sinun tarvitsee vain veikata loppuottelun lopputulosta joko Facebookissa kilpailun postauksen kommenttikenttään, tai täällä verkkosivuillamme alla olevaan kommenttikenttään. Osallistumisaika päättyy perjantaina klo 18.00, ennen perjantairientojen alkamista. Joten, nyt kaikki helsinkiläiset, ja miksei myös vähän kauempaakin matkaavat hereillä!

Esimerkkivastaus (Saksa – Argentiina): 3-1

Arvomme kaikkien vastauksen jättäneiden kesken 15kpl 1+1 Apollon finaalitapahtumaan, koska pitäähän tapahtumaa päästä juhlimaan kaverin kanssa!

Lippupaketti sisältää sisäänpääsyn Apollo Live Clubille, pientä purtavaa ja muutaman kisajuoman sekä ennen kaikkea itse huikean tapahtuman eli MM-finaaliottelun Apollon isolta elokuvascreeniltä. Tapahtuma alkaa siis klo 19.00, matsi klo 22.00.

Tässä vielä fiilistelyä MM-kisojen avaustapahtumasta

Säännöt ja ehdot

1. Kilpailuun osallistujan Facebook-profiili/rekisteröity sähköpostiosoite täytyy olla osallistujan itsensä nimissä ja hallinnoima.
2. Osallistujan tulee olla täysi-ikäinen.
3. Osallistuminen tapahtuu jättämällä tulosveikkaus joko Facebookin kisapostauksen alla olevaan kommenttikenttään tai Faneille.comin verkkosivuille kilpailujulkaisun alla olevaan kommenttiosioon.
4. Kaikkien vastauksen jättäneiden kesken arvotaan 15 1+1 -lippua sunnuntaina 13.7. järjestettävään finaalitapahtumaan Helsingin Apollo Live Clubille. Tapahtuma alkaa klo 19.00.
5. On voittajan vastuulla huolehtia, että hän pystyy ottamaan palkinnon vastaan.
6. Palkintoa ei voi myydä, vaihtaa tai välittää eteenpäin.
7. Osallistumisaika päättyy perjantaina 11.7. klo 18.00 Suomen aikaa.
8. Kilpailuun osallistunut suostuu siihen, että hänen nimeään ja valokuvaansa voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin seuraavan kuuden kuukauden aikana.
9. Faneille.com pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.