Neljän kohteen vedolla Xbox One, PS4 tai iPad Air 2 – kiekkokisan toinen vaihe alkaa!

Kevään kuumin kiekkokisa jatkuu, ensimmäiseen vaiheeseen tuli yli 50 osallistumista – lämmin kiitos kaikille! Myös toinen vaihe on saatu päätökseen – tsekkaa 3. vaihe täältä!

Lassi vei voiton ja PS4:n

Kilpailu on päättynyt ja voiton vei Lassi kertoimella 40.59 – kiitos osallistumisesta!

PS4

Lassi valitsi itselleen PS4-konsolin palkintojen joukosta ja sehän miehelle myös toimitetaan! Kylkeen iskemme vielä vapaavalintaisen pelin, jottei tarvitse tyhjää ruutua tuijotella kevään ja kesän arvokisoja odotellessa. Faneille.com onnittelee!

Muistathan tsekata #Kamppailukannusta-kisan 3. vaiheen, jossa tehtävänäsi on voittaa isosti.

Unelmien huhtikuu on käynnistynyt muutenkin varsin mukavissa merkeissä, Petri Forsstrom lunasti itselleen ensimmäisenä matkan futiksen EM-kisoihin ja uutta kisaa pukkaa koko huhtikuun ajan! Kevät on todellakin vedonlyöjän kulta-aikaa.

TÄMÄ KISA ON PÄÄTTYNYT – KIITOS OSALLISTUMISESTA! Tsekkaa 3. vaihe täältä!

Ohjeet & Säännöt

  1. Suurin kerroin neljän kohteen yhdistelmävedoista voittaa. Huomio – vain neljä kohdetta, ei enempää, ei vähempää. Myöskään järjestelmävedot eivät ole mukana, vain neljän kohteen yhdistelmävedot.
  2. Kisa on voimassa ma 21.3. – ti 29.3. välisenä aikana, sinä aikana asetetut vedot ovat mukana kunhan viimeinenkin kohde ratkeaa keskiviikkoon 30.3. klo 23.59 mennessä.
  3. Rivipanos tasan 5 euroa.
  4. Lähetä kuvakaappaus/kuva osuneesta tositteesta osoitteeseen [email protected] viimeistään 48h osumisen jälkeen.
  5. Kisa käydään NordicBetillä ja vain NordicBetillä lyödyt vedot hyväksytään. NordicBetin vedonlyönnin sekä yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa.
  6. Palkinnoksi voittaja saa valita Xbox One -pelikonsolin tai PS4-pelikonsolin tai iPad Air 2 -tabletin.
  7. Kaikki kauttamme 15.3.2016-30.4.2016 välisenä aikana uuden tilin avanneet ja minkä tahansa vedon lyöneet ovat mukana iPad Air 2-tabletin arvonnassa. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti toukokuun 5. päivään mennessä.
  8. Palkinnon toimitusajasta ja -tavasta sovitaan voittajan kanssa henkilökohtaisesti, kaikki tavarapalkinnot toimitetaan viimeistään toukokuun loppuun mennessä.
  9. Kisan järjestää Faneille.com, palkinnot tarjoaa NordicBet.
  10. Faneille.com pidättää oikeudet muutoksiin.

Päivitämme tuloslistaa tämän postauksen yhteyteen ja myös Facebookissa sivuillamme sitä mukaa, kun lappuja sähköpostilaatikkoon tippuu – kuitenkin vähintään kolmen päivän välein!