Vetomiehet: Kunlun tekee Jokereille seuraa kesälaitumilla

Vetomiehet on kirjava joukko vedonlyönnistä kiinnostuneita henkilöitä, jotka pyrkivät tekemään harrastemaista vedonlyöntiä voitollisesti. Välillä lirvahtaa myös asiakeskustelun puolelle. Lisää jauhantaa ja vetoseurannan löydät Vetomiesten Twitter-tililtä. 

No niin, no niin! Jokerit päätti kautensa, kuten ounastelimme mutta TsSKA:n tehottomuus hyökkäyspäässä aiheutti meille harmaiden hiuksien lisäksi turhautumista – ja vedonlyöntitappion.

Kaiken kaikkiaan Narrien tilanne vaikuttaa kimurantilta, sillä rahahanat Venäjältä ovat ehtymässä ja toiminta ei ole kannattavaa. Samalla Hjallis pitää itsepintaisesti kiinni KHL-unelmastaan ja suuromistajana yli 50 % osakekannalla on helppo mellestää. Kiinasta uudet omistajat?

Idässä kaikki otteluparit jatkuvat vielä torstaina, kun jopa Kunlun onnistui kellistämään Magnitkan toisessa kotiottelussaan. Nyt Kunlunille on suhteellisen helppo povata kauden päättymistä, sillä vaikka kiinalaisseura taistelee esimerkillisesti, ei materiaali vain riitä potentiaalista mestariehdokasta vastaan.

Huomionarvoista on kuitenkin se, että Red Star on onnistunut jokaisessa ottelussaan tekemään yli 1.5 maalia. Kun kausi on linjalla, ei kiinalaisseura ainakaan voita mitään anteeksi pyytämällä. Siksi meitä ihmetyttää vieraiden yli 1.5 maalille saama kerroin 1.93. Arviomme mukaan kertoimen pitäisi olla korkeintaan 1.85:n tietämillä. Pistetään pieni peli Magnitogorskiin.

Lopuksi todettakoon, että uskomme Magnitogorskin voittavan tänään, joten over-vedotkaan eivät missään nimessä ole huonoja ratkaisuja.

Torstain pelivalinta

KHL: Magnitogorsk – Kunlun, klo 16
Kunlun yli 1.5 maalia @ 1.93, 1u (linkki vie suoraan Unibetin KHL-kertoimiin)

Kuva: Zhangx Chenlin / AOP