Kilpailu: Sunnuntaina salibandya VIP-kohtelulla

Tuulettaako Happeen kapteeni Petri Kauko Suomen mestaruutta sunnuntaina? Kuva: Anssi Koskinen

Tuulettaako Happeen kapteeni Petri Kauko Suomen mestaruutta sunnuntaina? Kuva: Anssi Koskinen

Jyväskylän Shaker haluaa hemmotella salibandyfaneja yhdessä Faneille.com -porukan kanssa ja laittaa jakoon 2 kpl Hirviklubi-lippupaketteja Jyväskylän Synergia-areenalla pelattavaan neljänteen ja mahdollisesti ratkaisevaan Salibandyliigan finaaliotteluun sunnuntaille 20.4. Matsi alkaa klo 15.50, Klubin ovet aukeavat klo 14.30. Matsin jälkeen suuntana on Shaker, jälkipelit ja viihtyminen keväisessä sunnuntai-illassa.

Nyt ei vaadita paljoa, tarvitset vain vähän tietoa jalkapallosta ja jääkiekosta. Jätä veikkauksesi keskiviikkona pelattavan Espanjan Copa del Reyn finaalin FC Barcelona – Real Madrid lopputuloksesta ja samoin keskiviikkoyönä pelattavan NHL:n pudotuspelien avauskierroksen ottelun Anaheim Ducks – Dallas Stars lopputuloksesta Faneille.comin facebookissa (Sunnuntaina salibandya VIP-kohtelulla -postauksen alle) tai tämän postauksen alle.

Ottelut: A. FC Barcelona – Real Madrid, B. Anaheim Ducks – Dallas Stars

Esimerkkivastaus: 1-3, 3-3

Palkinto

2 kpl Hirviklubi-lippupaketteja

Lippu sisältää

– Istumapaikan päätykatsomosta, jonne vaivaton kulku klubitiloista.
– Buffet ruokailun sekä alkoholittomat ruokajuomat

HirviKlubilla ihmisiä viihdyttävät livemuusikot, entiset Happee-pelurit Pasi ”Poju” Heinonen ja Kimmo ”Martti Vainaa” Rantamäki ja Klubilla luonnollisesti tarjolla pakettiin kuuluvat buffet-ruokailut sekä holittomat juomat. Tämän lisäksi tarjolla sisäpiirin näkemykset ottelusta valmentajahaastattelujen ja lehdistötilaisuuden muodossa.

Säännöt & ehdot

  1. Kilpailussa palkitaan oikean veikkauksen ensimmäisenä jättänyt kilpailija. Mikäli oikeaa lopputulosta ei molempiin otteluihin löydy, Copa del Reyn lopputuloksen ensimmäisenä oikein veikannut saa palkinnon itselleen.
  2. Kilpailun voittajan on oltava 18-vuotias
  3. On voittajan vastuulla huolehtia, että pystyy vastaanottamaan palkinnon sekä matkustamaan Jyväskylään
  4. Palkintoa ei voi vaihtaa, myydä tai luovuttaa eteenpäin
  5. Jos voittaja ei pysty vastaanottamaan palkintoa, se luovutetaan seuraavalle oikean vastauksen jättäneelle kilpailijalle
  6. Osallistuessaan otteluun kilpailija suostuu siihen, että hänen kuvaansa voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin seuraavan 6kk:n aikana
  7. Osallistuminen päättyy keskiviikkona Copa del Reyn avausvihellyksen soitua, eli 22.30 Suomen aikaa

Voittaja selvitetään heti torstaina aamutuimaan ja häneen ollaan yhteydessä vielä saman päivän aikana.