Voita kahden hengen VIP-paketti Jokereiden matsiin!

Helsingin Jokerit voitti perjantaina vierasottelunsa Lada Toljattia vastaan lukemin 1-2 ja venytti näin voittoputkensa jo kuuden ottelun mittaiseksi. Meillä oli myös yhteistyökumppanimme NordicBetin sponsoroimana tulosveikkauskisa, mutta valitettavasti yhtään 1-2 tulosveikkausta ei löytynyt. Muutama 0-2 lappu löytyi, joten terveiset vaan sinne Golubeville Toljatin suuntaan.

Jokerit-HK Vitjaz VIP-paketit uuteen jakoon

Pidimme äärimmäisen nopean gallupin aiheesta ”KHL:n vai Liigan kautta liput jakoon”, ja KHL voitti! Jotta löydämme varmasti kaksi voittajaa, laitetaan kaksi kisaa pystyyn. Palkintonahan on kaksi kappaletta kahden hengen Platinum VIP-pakettia tiistaiseen (23.9.) Jokerit-HK Vitjaz -otteluun. Tällä kertaa joku voittaa varmasti, joten ei muuta kuin veikkaukset kehiin ja jännittämään!

A. Veikkaa kierroksen suomalaisten kokonaispistemäärä ja eniten pisteitä tehtaillut pelaaja (voittomaalilaukauskilpailua ei lasketa mukaan)

B. Veikkaa kierroksen kokonaismaalimäärä (varsinainen peliaika) ja viimeisen varsinaisella peliajalla tehdyn maalin syntyaika.

Esimerkkivastaukset: 

A. 8 (Juuso Hietanen) 

B. 14 (58.45)

Voit osallistua molempiin kisoihin samalla vastauksella, ja jos sattuu niin hassusti käymään, että osut molemmissa, niin ei muuta kuin luuri käteen ja isompaa porukkaa keräämään!

Kierroksen ottelut:
Atlant Mytištsi – Severstal Cherepovets, klo 16.00 (suomalaiset Atte Engren, Atlant)
Dinamo Minsk – Torped Nižni Novgorod, klo 17 (suomalaiset: Juuso Hietanen, Jarkko Immonen, Sakari Salminen, Petteri Nokelainen)
Slovan Bratislava – TsSKA Moskova, klo 18.30

Voit osallistua kisaan joko Facebookissa TAI Faneille.comin verkkosivuilla jättämällä postauksen alle kommenttikenttään vastauksesi.

Säännöt ja ehdot

1. Veikkauksessa A haetaan suomalaiste pelaajien kokonaispistemäärää ja eniten pisteitä keränneen suomalaisen nimeä. Lähimmäs veikannut voittaa. Jos useammalla osallistujalla on sama tulos, palkinnon voittaa se, joka on veikannut oikein eniten pisteitä keränneen suomalaisen pelaajan. Jos useammalla on sekin oikein/ei kenelläkään ole sitä oikein, ensimmäisenä vastauksen jättänyt voittaa. Voittajalle 1x 2kpl VIP-lippupaketti Jokerit-HK Vitjaz -matsiin (ti 23.9. Kilpailuaika päättyy lauantaina 20.9. klo 15.55.
2. Veikkauksessa B haetaan kokonaismaalimäärää varsinaisella peliajalla. Lähimmäs oikeaa maalimäärää veikannut palkitaan. Jos useampi oikea vastaus tai useampi yhtä lähellä oikeaa vastausta olevaa veikkaajaa löytyy, ratkaisee kierroksen viimeisen varsinaisella tehdyn maalin syntyaikaa lähemmäs osunut osallistuja. Voittajalle 1x 2kpl VIP-lippupaketti Jokerit-HK Vitjaz -matsiin (ti 23.9). Kilpailuaika päättyy lauantaina klo 15.55.
3. Osallistujan on oltava vähintään 18-vuotias ja hallittava Facebook-tiliään/s-postitiliään tai muuta vastaavaa osallistumistiliä henkilökohtaisesti.
4. Palkintona on kaksi (2) kappaletta kahden (2) hengen Platinum VIP-pakettia tiistain 23.9. Jokerit – HK Vitjaz -otteluun. Veikkauksessa A jaetaan yksi ja veikkauksessa B yksi palkinto.
5. Voittaja vastaa itse siitä, että hän pystyy ottamaan palkinnon vastaan. Palkintoon ei sisälly majoitusta tai matkakuluja Hartwall Arenalle.
6. Osallistujan on hallittava henkilökohtaisesti Facebook-tiliään/sähköpostiosoitetta tai muuta tiliä, jolla hän kilpailuun osallistuu.
7. Palkinto on henkilökohtainen, eikä palkintoa voi myydä, vaihtaa tai välittää eteenpäin.
8. Voittajaan/voittajiin otetaan yhteyttä 24 tunnin kuluessa Bratislava-TsSKA Moskova -ottelun päättymisen jälkeen sen median välityksellä, jolla voittaja on osallistunut.
9. Mikäli voittaja ei vastaa yhteydenottoon 24 tunnin kuluessa sen jättämisestä, palkinto välitetään eteenpäin.
10. On vain yksi kuningas.
11. Faneille.com pidättää oikeuden muutoksiin.