Dallas virittelee jättipaukkua

Kokenut kaarti on osoittanut arvonsa pudotuspeleissä. Eilen Vince Carter nousi ratkaisijaksi. (Getty)

Kokenut kaarti on osoittanut arvonsa pudotuspeleissä. Eilen Vince Carter nousi ratkaisijaksi. (Getty)

Dallas otti jo toisen voittonsa runkosarjan ykkösjoukkue San Antoniosta viime yönä. Sen sijaan hallitseva mestari Miami on porskuttaa edelleen vahvasti.

Miami on ainoa joukkue, joka on vielä puhtaalla pelillä. Miami kaatoi viime yönä Charlotten vieraissa 98-85 ja otti näin kolmannen voittonsa. LeBron James pommitti 30 pistettä johdattaessaan joukkueensa voittoon.

San Antonio hävisi toistamiseen Dallasille eikä 109-108 päättyneestä ottelusta puuttunut draamaa. Manu Ginobili näytti ratkaisseen ottelun San Antoniolle, kun 1,7 sekuntia oli ottelua jäljellä, kun hänen ajonsa päättyi kotiin ja Spurs johti 108-106. Viimeisessä hyökkäyksessä Dallas pelasi pallon kuitenkin Vince Carterille, jonka kolmonen lähti kulmasta summerin soidessa ja upposi sukkana verkkoon. Carterin lisäksi Dallasin sankareihin kuului 29 pistettä tehnyt Monta Ellis. San Antoniolta Tim Duncan tulitti 22 pistettä.

Oklahoma City joutui jälleen Memphisin kanssa tiukoille, mutta onnistui puristamaan jatkoajalla 92-89-voiton ja tasoitti näin otteluvoitot. Kevin Durantin (15 pistettä) ja Russell Westbrookin (15 pistettä) heittopelin hieman takellellessa Reggie Jackson otti 32 pisteellään ratkaisijan viitan harteilleen. OKC oli reilu minuutti ennen loppua viisi pistettä tappiolla, mutta Jackson nosti heidät tasoihin ja vei ottelun jatkoajalle. Jackson oli myös voiton takuumies jatkoajalla. Memphisiltä onnistui parhaiten Marc Gasol 23 pisteellä.

Indiana tasoitti otteluvoiton Atlantaa vastaan joukkueiden neljännessä kohtaamisessa 91-88-voitolla. Indiana oli ottelussa pitkään selkä seinää vasten, mutta otti ratkaisuhetkillä 11-2 runin ja rynnisti näin elintärkeään voittoon. Paul George oli Indianan voiton takuumiehenä 24 pisteellä. Hawksin Paul Millsapin 29 pistettä eivät tällä kertaa riittäneet voittoon.

Viime yön tulokset:

Charlotte-Miami 85-98, otteluvoitot 0-3

Dallas-San Antonio 109-108, otteluvoitot 2-1

Memphis-Oklahoma City 89-92 (ja), otteluvoitot 2-2

Atlanta-Indiana 88-91, otteluvoitot 2-2

Kierroksen top 5 pelit: