NBA: Koponen yllättynyt Dallasin venymisestä 

Dallas Mavericks omistaa Petteri Koposen pelioikeudet NBA:ssa (Getty)

Dallas Mavericks omistaa Petteri Koposen pelioikeudet NBA:ssa (Getty)

Dallas Mavericks on pistänyt tiukasti hanttiin runkosarjan voittaja San Antonio Spursille. Viiden ottelun jälkeen tilanne on tilanteessa 3-2 Spursille. Dallas on ollut yksi pudotuspelien yllättäjistä ja heidän otteensa ovat yllättäneet myös Petteri Koposen, jonka NBA:n pelioikeudet Dallas omistaa.

Koponen on seurannut mielenkiinnolla parhaillaan käytäviä NBA:n pudotuspelejä.

– Nyt kun tässä on ollut vähän vapaata ja pelit ovat tulleet inhimilliseen aikaan, niin on vähän tullut seurattua. Pudotuspelit ovat kaikkinensa olleet tosi yllättävät ja mielenkiintoisimmat vuosikausiin, Koponen valottaa.

Erityisen tarkkaan hän on luonnollisesti seurannut Dallasin otteita.

– En olisi uskonut Dallasin pelaavan näin hyvin ja on mielenkiintoista nähdä miten heille käy. Marginaalit ovat hyvin pienet.

Monikaan ei olisi pudotuspelien alkaessa laittanut rahojaan Dallasin puolesta, mutta se on osoittanut, että potkua löytyy vielä.

– Ei moni varmasti uskonut  Dallasiin, mutta vanhat veteraanit näköjään syttyvät, kun tosipelit alkavat. Heidän pelejään on ollut ilo seurata. Jos he pudottavat San Antonion, niin he voivat mennä kuinka pitkälle tahansa, Koponen heittää.