#KorismatkanArvoinen – Voita matka kaverisi kanssa koriksen EM-kisoihin Montpellieriin

Se tunnelma, mikä Bilbaossa oli vajaa vuosi sitten, siirretään syyskuun alussa Ranskan Montpellieriin. Susijengi lähtee parantamaan peliään ja meidän tehtävänä on lähteä näyttämään ranskalaisille, mitä on todellinen fanikulttuuri. Haluatko sinä mukaan ystäväsi kanssa? Oletko #KorismatkanArvoinen?

Tehtäväsi on helppo: Aja maagisin korisrekka maaliin – aina Montpellieriin asti. Iske siis sisään lappu, jossa mahdollisimman moni koriskohde menee oikein. Jos maksimikohdemäärällä varustettuja rekkoja ajaa maaliin useampi, ratkaisee kupongin yhteiskerroin. Kilpailu on auki kaikille Betsafen asiakkaille ja rivien minimipanos on 2€. Voittaneista kupongeista on lähetettävä kuvankaappaus [email protected] sähköpostiin 12h kuluessa osumasta.

Palkinto on hulppea ja sisältää kaiken matkoista majoitukseen. Tarkempaa tietoa matkan sisällöstä tihkuu lähemmin, mutta suunnitelmissa on väijyä mestoilla ainakin kolme Susijengin alkusarjan ensimmäistä ottelua. Kyseessä on siis reissu, jota ei kannata missata!

Kilpailun tilannetta seurataan päivittäin ja siitä myös tiedotetaan Faneille.comin facebook-sivuilla sekä virallisella kisasivulla #KorismatkanArvoinen. Kannattaa siis pysyä kuulolla ja tarkastella missä kärki huitelee.

Koriksen EM-kisojen alkulohko pelataan Susijengin osalta Ranskan Montpellierissä. Lohkoon kuuluvat Suomen lisäksi Ranska, Bosnia ja Hertsegovina, Puola, Israel ja Venäjä. Kisat kestävät 5.-20.9.2015 .

Alkusarjan ohjelma:

Pvm

Ottelu

Klo (Suomen)

Klo (Ranskan)

la05.09.Ranska – Suomi

22:00

21:00

su06.09.Suomi – Israel

18:30

17:30

ma07.09.Suomi – Venäjä

16:00

15:00

ke09.09.Bosnia-Hertsegovina – Suomi

16:00

15:00

to10.09.Suomi – Puola

16:00

15:00

Säännöt ja ehdot

 1. Kilpailu on auki kaikille Betsafen täysi-ikäisille asiakkaille
 2. Kilpailussa haetaan yhdellä lapulla eniten oikein koriskohteita saanutta vetoniiloa. Jos saman määrän oikeita kohteita veikanneita on enemmän kuin yksi, suurin kerroin ratkaisee. Vain koripallokohteet lasketaan mukaan.
 3. Kaikki vedot käyvät eli lapussa voi olla yksittäisiä rivejä, yhdistelmävetoja tai järjestelmiä. Järjestelmissä lasketaan mukaan vain korkein osunut kohdemäärä.
 4. Vain kamppanja-aikana 1.4.-15.6.2015 lyödyt vedot ovat mukana kilpailussa
 5. Vain voittaneet laput hyväksytään kilpailuun mukaan ja voittaneesta kupongista on toimitettava kuvankaappaus [email protected] sähköpostiin 12h sisällä voitosta. Myöhemmin lähetettyjä kuponkeja ei hyväksytä.
 6. Minimipanos 2€ jokaista riviä kohden. Yhdistelmät ja järjestelmät ovat siis sallittuja, mutta jokaisen rivin pitää olla vedettynä 2€ panoksella
 7. Yksi henkilö voi osallistua kilpailuun niin monta kertaa kuin haluaa
 8. Yhdellä voittaneella vetotositteella voi voittaa palkinnon vain yhdestä käynnissä olevasta kampanjasta
 9. Osallistumalla kilpailuun annat luvan käyttää nimeäsi markkinointitarkoituksiin
 10. Pidätämme oikeuden muuttaa tai keskeyttää kilpailun milloin tahansa, jos jotain vaikka olemme sössineet
 11. Kilpailu päättyy 15.6.2015 klo 23.59 ja tämä on viimeinen hetki myös lähettää kilpailuun osallistuva vetolappu. Voittaja julistetaan heti, kun kaikki laput on saatu käytyä läpi.