NBA: Washingtonille toinen voitto – Indiana nousi tasoihin 

Bradley Beal taisteli Washingtonille voiton (Getty)

Bradley Beal taisteli Washingtonille voiton (Getty)

Washington on järjestämässä melkoista yllätystä heti pudotuspelien avauskierroksella, kun se nappasi viime yönä jo toisen voittonsa Chicagosta. Muissa viime yön otteluissa otteluvoitot tasattiin.

Washington siirtyi otteluvoitoissa 2-0 johtoon, kun se voitti Chicagon jatkoajan jälkeen 101-99. Washington aloitti ottelun vahvasti, mutta toisella ja kolmannella neljänneksellä Chicago nousi erityisesti DJ Augustinin vahvan heittopelin ansiosta johtoon. Päätösneljänneksellä Washingtonin Bradley Beal kuitenkin astui esiin ja toi Washingtonin mukaan peliin. Wizards oli loppuhetkillä niskan päällä, mutta Chicago pystyi kuitenkin nousemaan vielä tasoihin ja viemään pelin jatkoajalle. Beal yritti vielä viime sekunneilla voittoheittoa, mutta se meni ohi. Jatkoajalla Washingtonin Nene oli joukkueensa kulmakivi molemmissa päissä kenttää. Ottelun ratkaisu nähtiin kaksi sekuntia ennen loppua, kun kahden pisteen tappioasemassa Chicagon Kirk Hinrichiä rikottiin ja hän pääsi vapariviivalle. Hän heitti ensimmäisen ohi ja toisen tahallaan ohi hyökkäyslevypallon toivossa, mutta pallo ei pomppinut Chicagolle ja näin Wizards matkaa kotikentälleen kahden otteluvoiton turvin. Beal oli vieraiden ykkönen 26 pisteellä ja Augustin nakutti kotijoukkueelle 25.

Indiana palasi parahiksi omalle tasolleen, kun se murskasi kotonaan Atlantan selvänumeroisesti 101-85 tasoittaen näin otteluvoitot. Ottelun ratkaisu nähtiin kolmannella neljänneksellä, kun Indiana karkasi siinä 31-13 voittoon. Paul George johdatti Indianan voittomarssia 27 pisteellä. Paul Millsap oli Atlantan tehokkain, mutta jäi tällä kertaa 19 pisteeseen.

Toronto otti niin ikään tärkeän voiton tasatessaan otteluparin Brooklynin kanssa. Toronto voitti ottelun niukasti 100-95. Toronto puristi viimeisellä neljänneksellä ohi DeMar DeRozan johdolla, kun hän pussitti 30 pisteestään 17 viimeisellä neljänneksellä ja Kyle Lowry säesti kahdeksalla päätösneljänneksen pisteellä. Brooklynin sankari ensimmäisessä ottelussa ollut Paul Pierce oli tällä kertaa pimennossa, kun hän joutui virhevaikeuksiin eikä heitto pudonnut. Brooklynin tehokkain oli 18 pistettä tehnyt Joe Johnson.

Yön tulokset:

Chicago-Washington 99-101, otteluvoitot 0-2

Indiana-Atlanta 101-85, otteluvoitot 1-1

Toronto-Brooklyn 100-95, otteluvoitot 1-1

Kohokohdat ottelun Chicago-Washington loppuhetkistä: