NBA:ssa ratkaisut siirrettiin päätöspeleihin 

David West oil viime yönä Indiana Pacersin sankari (Getty)

David West oil viime yönä Indiana Pacersin sankari (Getty)

Viime yönä ei nähty NBA:ssa ratkaisuja eikä jatkoon päässeitä, sillä kolmessa otteluparissa jännitys venyy aina seitsemänteen otteluun saakka.

Oklahoma City piti jatkomahdollisuutensa elossa voittamalla vieraissa Memphisin 104-84. Kevin Durant astui esiin johdattaessaan joukkueensa 36 pisteellä voittoon. Russell Westbrook lisäsi OKC:n pistetiliä 25 pisteellä. Näin Oklahoma City siirsi ratkaisun kotikentälleen.

Indiana siirsi ratkaisun myös kotikentälleen, kun se voitti Atlantan 95-88. Pacers nousi viimeisellä neljänneksellä ohi 24 pistettä tehneen David Westin johdolla. West upotti puolet pisteistään päätösneljänneksellä. Atlanta johti ottelua viidellä pisteellä muutama minuutti ennen loppua, mutta Pacers nousi voittoon. Westin ohella Paul George tilastoi niin ikään 24 pistettä. Atlantan paras pistemies oli sen sijaan 29 upottanut Jeff Teague.

Clippersillä oli mahdollisuus varmistaa paikkansa jatkossa, mutta ei onnistunut siinä, kun se hävisi niukasti pisteellä Golden Statelle 100-99. Loppuhetkillä Warriors oli niskan päällä ottelussa ja Clippers pääsi lähelle. Golden State upotti kuitenkin ratkaisevat vaparit sisään ja näin siirsi ratkaisun Los Angelesiin.

Yön tulokset:

Memphis-Oklahoma City 84-104, otteluvoitot 3-3

Atlanta-Indiana 88-95, otteluvoitot 3-3

Golden State-Clippers, otteluvoitot 3-3

Viime yön highlights: