Sasu Salin San Antonion kolmostykistä: ”Letkeä kaveri”

Danny Green ja Tim Duncan esittävät omaa sormiakrobatiaansa (Getty)

Danny Green ja Tim Duncan esittävät omaa sormiakrobatiaansa (Getty)

San Antonion voittohahmoihin toisessa ottelussa Oklahoma Cityä vastaan kuulunut Danny Green on Susijengin Sasu Salinille tuttu mies. Miehet pelasivat yhdessä hetken Union Olimpijan riveissä, kun NBA:ssa oli työsulku toissa kaudella.

Green upotti viime ottelussa peräti seitsemän kolmosta sisään ja merkkautti viime kauden finaaleissa tehtyjen kolmosten ennätyksen. Olimpijassa Green ei kuitenkaan häikäissyt samalla tavalla, vaikka pelimies olikin.

– Onhan hän huikea heittäjä. Meillä hän joutui tekemään vähän kaikenlaista ja ehkä se vähän verotti häntä. Toisaalta San Antoniossa on aika kova takamies, joka kyllä löytää hänet jos hän vain seisoo vapaana, Salin toteaa viitaten Tony Parkeriin.

– Hänellä oli varmaan aika vaikea tulla meille, sillä odotukset olivat todella kovat, kun peluri tulee NBA-statuksella. Eivät kaikki kuitenkaan LeBron Jamesejä ole, vaikka NBA:ssa pelaavatkin, Salin mustuttaa.

Kentän ulkopuolella Green oli Salinin mukaan hyvä tyyppi.

– Kyllä hän tykkäsi käydä aina välillä ulkona, kuten kuka tahansa Eurooppaan tuleva jenkki, mutta hän hoiti kaikki hommat aina ammattimaisesti. Muuten hän oli kyllä rento ja letkeä kaveri ja tosi mukava, Salin kehuu NBA-tähteä.