Aaltonen sivuun MM-kilpailuista

Juhamatti Aaltonen sivuun Minskin MM-koneesta (Getty)

Juhamatti Aaltonen sivuun Minskin MM-koneesta (Getty)

Minskiin keskiviikkona matkustavaan Suomen MM-joukkueeseen tulee valitettava viime hetken muutos.

Hyökkääjä Juhamatti Aaltonen joutuu jättämään MM-kisat väliin – syynä poisjääntiin on pelikauden aikainen vamma, joka estää pelaamisen.

Aaltosen tilalle joukkueeseen on nimetty A-maajoukkuedebyyttinsä joulukuun Venäjän Euro Hockey Tourilla tehnyt Tapparan hyökkääjä Olli Palola. Myös Michael Kerästä houkuteltiin joukkueeseen, mutta tarjolla ollut rooli ei houkuttanut.

”Palolan kanssa on keskusteltu myös mahdollisuudesta, ettei hänen kisapassiaan leimata kisojen alkuvaiheessa, niin kauan kun odotamme mahdollisia NHL-vahvistuksia. Asiasta keskusteltiin myös Michael Keräsen kanssa, Keränen ei kuitenkaan ollut valmis lähtemään MM-joukkueeseen tässä roolissa.” – päävalmentaja Erkka Westerlund

Leijonien kokoonpano tarvitsee nyt siis todella mieluisia uutisia ison meren takaa, sillä hyökkäyskalusto kapeni entisestään. Juhamatti Aaltonen olisi ollut Leijonien johtavia hyökkääjiä ja miehen poisjäänti on todella valitettavaa. Olli Palola voitti Liigan maalipörssin, mutta tahti hiipui pudotuspeleissä miehen viimeistellen vain kolmesti.

Lähde: Leijonat.fi