Hahl: ”Tänään ei vain riittänyt”

Jokereiden Riku Hahl oli pelin jälkeen pettynyt mies. Kuusi päästettyä maalia on suurin määrä Jokereille tällä kaudella. Kahden hienon voiton jälkeen selkäsaunalta tuntunut 6-2 tappio jätti vieraskiertueelta katkeran maun.

– Eihän se nyt ihan lapaan mennyt. Varmaan kaikki näki, ettei saatu sellaista starttia kun haluttiin, ja vastustaja…no, se nyt sai varmaan sellaisen alun kuin halusi, kommentoi Hahl ottelun jälkeen.

Karkeat oman pään kiekolliset virheet maksoivat Jokereille tänään kolme maalia neljästä ensimmäisestä. Fanaattinen kotiyleisö sai mitä halusi, kun kotijoukkue karkasi nopeasti kahden maalin johtoon.

– Tällaisessa hornankattilassa kun olet 2-0 ekan viiden minuutin jälkeen perässä niin se on paha paikka pelata. Me tiedettiin, että ne tulee kovaa, ja se mistä ne maalit tuli niin ne nyt vain tuli. Semmosia virheitä sattuu, ei vain voi mitään. Tänään ei vain oltu tarpeeksi nälkäisiä voittamaan. Se, mistä se johtuu, niin syitä on varmasti monia ja niitä voi aina etsiä. Nyt tänään ei vain riittänyt . Hattu pois päästä ja eteenpäin, tiivistää Hahl.

Kaksi hienoa voittoa Kazanista ja Magnitogorskista toivat kuusi pisetettä, mutta tappiot Avtomobilistille ja Slovan Bratislavalle verottivat kahdestatoista mahdollisesta pisteestä pois kuusi. Tyydyttääkö pistesaalis?

– Ei.