Hagman pitää jatkoa Jokereissa mahdollisena – Tavoite pelata pääkaupunkiseudulla

Kaksi edellistä kautta KHL-liigassa Jokereissa pelannut Niklas Hagman on edelleen ilman sopimusta. Hagmanin mukaan ilmansuunnalla ei ole väliä, mihin lähteä, mikäli hyvä sopimusehdotus pöydälle tulee.

– Tietysti ykkösvaihto olisi mahdollisimman lähellä pääkaupunkiseutua, mutta mitä pidemmälle syksy menee, niin voi olla muitakin vaihtoehtoja, Hagman paljasti.

– En missään nimessä mitään vaihtoehtoa ulos jätä. On tuossa ollut jo vaihtoehtoja. Ne eivät olleet sellaisia, että niihin olisi ollut fiksua vielä tässä vaiheessa lähteä.

Onko Jokerit edelleen vaihtoehto?

– En mitään ovea sulje tai sano, että ei olisi mahdollista, Hagman kierteli.

Pitkä kesäloma perheen kanssa

Niklas Hagmanin kesäloma alkoi jo maaliskuun alussa, kun Torpedo Nizny Novgorod tiputti Jokerit KHL:n pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella voitoin 4-2. Vaikka putoaminen harmitti, on pitkä loma ollut paikallaan.

– Kyllähän tämä aika melko pitkältä on tuntunut ja olihan se pettymys, kun kausi Jokereiden kanssa päättyi niin aikaisin. Sinänsä on ollut kiva, että on saanut viettää aikaa perheen kanssa, Hagman mietti.

Mies on pitänyt itseään kunnossa kesän ajan, koska hänen tavoitteensa on syksyllä yhä pelata jääkiekkoa. Siitä huolimatta aikaa on jäänyt myös perheelle ja heidän kanssaan yhteisten asioiden tekemiseen.

– Kesä on sujunut hyvin, perheen parissa hyvin pitkälti, Hagman valaisi.

Heinäkuun ensimmäinen lauantai meni Hagmanilla pelaten tennistä muiden jääkiekkoilijoiden tapaan. Kalastajatorpalla pidetyssä perinteisessä Bermuda Cupissa, Hagman pelasi yhdessä HIFK-legenda Mika Kortelaisen kanssa.

– Ei ne pelit nyt kamalan vahvasti ole sujuneet, Hagman tilitti.

Kansikuva: Joni Hildén