KHL:ää pelataan tiiviisti myös joulukuussa – Jokereilla kova työ säilyttää konferenssinsa kärkipaikka peliruuhkassa

Helsingin Jokerit on keikkunut KHL-konferenssinsa kärkisijoilla jo pitempään kauden edetessä. Jokereiden kausi on kuitenkin ollut kovin kaksijakoinen, sillä voittoputkien jatkoksi on tullut heikompia jaksoja.

Pisimmillään Jokereilla oli jopa 11 ottelun voittoputki, joista 7 voittoa tuli varsinaisella peliajalla. Sen jatkoksi joukkue ei voittanut kuin kolme ottelua kymmenestä, mutta kelkka kääntyi jälleen, voittotilin karttuessa kuudella kahdeksan ottelun aikana. Hissimäisestä aaltoliikkeestä huolimatta helsinkiläiset ovat oman konferenssinsa kärkisijoilla, kun runkosarjaa on pelattu 36 kierrosta.

Jokereiden isoimpia valopilkkuja ovat olleet täksi kaudeksi narripaitaan siirtynyt aloitusspesialisti Hannes Björninen, joka on tilastoissa ollut jopa koko KHL:n paras aloittaja. 300 ottelun rajapyykin tällä kaudella saavuttanut Brian O’Neill puolestaan on tällä hetkellä sarjan pistepörssissä 3. sijalla. Huomattavaa on myös ollut puolustajien tehokas osallistuminen kiekolliseen peliin, sillä seitsemän eniten pelannutta pakkia on saalistanut 8–16 pisteen potin.

Joulukuussa Jokerit pelaa kaikkiaan 11 ottelua, joista 5 kotona ja 6 vieraskaukalossa. Toistaiseksi joukkueen tilille on kilahtanut yksi voitto ja yksi tappio. Peliruuhkaan on kuitenkin luvassa helpotusta, sillä vierasotteluiden päätyttyä seuraa 8 päivän mittainen tauko ennen kotiotteluiden sarjaa.

Jokereiden otteluita seurataan tiiviisti Discovery+ -kanavalla, jossa niin koti- kuin vieraspelitkin selostetaan suomeksi suorina lähetyksinä. Tutustu kanavan tarjontaan täältä.

Lue parhaimmat viihdeuutiset Halloota.comista!