Kilpailu: Medvescak Zagreb-Jokerit – Veikkaa oikea tulos ja ole #KausarinArvoinen

Jokerit pelaa tänään Zagrebissa toiseksi viimeisen runkosarjaottelunsa. Pudotuspelit alkavat perjantaina, joten nyt alkaa olla viimeinen mahdollisuus lunastaa kausikortti myös pudotuspeleihin.

Kuten lupasimme: kilpailuissa on jo 20 kausikorttia jaossa ja nyt on viimeisen kymmenen kortin vuoro. Jokaisessa kisassa on vielä hyvin aikaa osallistua ja kannattaakin osallistua kaikkiin kolmeen mahdollisuuksiesi triplaamiseksi.

Kolme mahdollisuutta voittaa

Tehtäväsi on helppo. Veikkaa kello 19.00 alkavan Zagreb-Jokerit -ottelun lopputulos sekä ensimmäisen maalin syntyaika ja osallistu samalla kerroinskabaan (jossa tavoitekerroin 36.00) lyömällä otteluun mikä tahansa 2€ betsi sisään. Kilpailu on auki ainoastaan NordicBetin asiakkaille. Näin lyöt samalla myös kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja tuplaat mahdollisuutesi kausariin. Tsekkaa ohjeet kerroinskabaan tästä.

Laita lisäksi päivitys osallistumisestasi omalle SOME-kanavallesi (twitter, insta, face) ja tägää @faneille sekä #KausarinArvoinen, niin sinulla on myös kolmas mahdollisuus voittaa yksi 30 kausikortista. Tästä siis mukaan perustelemaan, miksi juuri sinä olet #KausarinArvoinen.

Jätä tulosveikkauksesi otteluun tämän kilpailupostauksen kommenttikenttään Faneille.comin facebookiin ja muista lähettää myös vetolapustasi kuvankaappaus osoitteeseen jesse@faneille.com

Esimerkkivastaus: 2-4, 10.07

Kilpailuun osallistuminen päättyy klo 18.55

Säännöt ja ehdot

 1. Kilpailu on auki kaikille NordicBetin asiakkaille.
 2. Kilpailijan on oltava vähintään 18-vuotias.
 3. Kilpailussa haetaan Zagreb-Jokerit ottelun oikeaa tulosta sekä avausmaalin syntyaikaa. Kilpailussa ovat mukana kaikki facebookin kilpailupostaukseen veikkauksen jättäneet ja vetolappunsa (mikä tahansa veto minimipanoksella 2€) jesse@faneille.com sähköpostiin toimittaneet.
 4. 10 oikeaa tulosta ja lähimmäksi avausmaalin syntyaikaa veikanneet voittavat. Jos kilpailussa ei löydy 10 oikeaa tulosta, jaetaan jäljelle jääneet kausikortit avausmaalin syntyajan perusteella.
 5. Kilpailu päättyy klo 18.55 ja sen jälkeen jätettyjä veikkauksia ei huomioida. Vetolappuja voi toimittaa kuitenkin vielä klo 22.00 asti.
 6. Minimipanos vedoissa 2€.
 7. Kymmenen oikeaa tulosveikkausta sekä lähimmäksi avausmaalin syntyaikaa veikanneet vetolappunsa toimittaneet kilpailijat palkitaan Jokereiden playoff-kausikortilla.
 8. Voittajiin otetaan yhteyttä viimestään 23.2. maanantain aikana, jotta kortit löytävät postin mukana ajoissa perille.
 9. Palkintoa ei voi vaihtaa tai myydä.
 10. Pidätämme oikeuden muutoksiin, jos vaikka mokaamme.
 11. Holy Mo!!!