Eteenpäin

Tiistai oli jälleen surullinen päivä. Synkkämielisyys ja pelko omasta turvallisuudesta ahdistaa monia, mutta kuten joku viisas on joskus sanonut, pelolle ei saa antaa valtaa. Jatketaan eteenpäin, arkipäiväisillä rutiineilla.

Liigassa ja KHL:ssä pelataan tänään, ja me rikomme hieman omia sääntöjämme (jos et vielä lukenut eilistä läpivalaisuamme, tsekkaa teksti tästä) iskemällä pienet vedot myös Liigan puolelle.

Aloitetaan kuitenkin KHL:stä, jossa SKA on jälleen jylläämässä yllätystä. Se kellisti kotietua nauttineet Lokomotivin (4–1) ja Dinamo Moskovan (4–2), emmekä pidä lainkaan mahdottomana ajatusta ZSKA:n kaatamsisesta. Konferenssifinaaleissa SKA teki viime keväänä mahdottomasta mahdollisen ja nousi 0–3-tappioasemasta 4–3-voittoon ZSKA:a vastaan. Ovatko moskovalaiset toipuneet tästä vai onko SKA:lla yllätysmahdollisuus? Meidän mielestä yllätys on muhimassa.

Ilja istuu katsomossa ja kolmen markan Mikko Koskinen on pelannut jo viisi nollapeliä näihin pudotuspeleihin. Toverit Gusev-Šipatšov-Dadonov ovat nakuttaneet karvan verran vajaat 40 tehopistettä tälle keväälle ja coach Zubov on saanut Pietarin peliveljet sitoutumaan myös puolustussuuntaan.

ZSKA on kova, emme kiellä sitä. Mutta se ei ole vielä joutunut kunnolliseen testiin näissä pudotuspeleissä. Klo 18.30 alkavassa matsissa testi on kovin mahdollinen, mitä läntisellä konferenssilla on tarjota.

Odotamme ottelusta vähämaalista nahistelua, ja tasapelin riski on ilmeinen. Lisäksi emme pidä kerroinasetelmaa totuudenmukaisena, sillä emme usko ZSKA:n vievän SKA-otteluita 55 % todennäköisyydellä kotonaan. Alle 4.5 maalin kerroin on painunut liian alas, mutta löydämme arvoa tuplavaihtoehdosta X2 ( kerroin 1.99). Se kelpaa peleihin mukaan 55 % arviolla.

Liigassa TPS hölmöili edellisessä pelissä oikein urakalla, ja AP Selin, Ilkka Pikkarainen ja Patrik Moisio saivat sekoilusta kakkua vaihtelevia määriä. Kärpät oli dominoiva läpi pelin, eikä lähtenyt lopun hölmöilyihin mukaan. Samalla oululaiset nappasivat itselleen henkisen yliotteen turkulaisista, mikä realisoituu tänään tulostaululla. Otamme kohteesta mukaan Kärppien yli 2.5 maalia ja kotivoiton -1.5 maalin tasoituksella.

Mainos: Faneille.comissa on useampikin kisa meneillään – Pietarin matkaa on tarjolla korkeimmalla kertoimella osuneelle (kisaan tästä) ja PS4/Xbox One/iPad Air 2 on tarjolla neljän kohteen erikoismiehille (kisaan tästä).

Lisäksi NordicBet tarjoaa Liigan pudotuspelien ajan 10 euron ilmaisvedon, kun lyöt vetoa Liigasta vähintään viidellä eurolla – voit siis osallistua jompaan kumpaan kisaan ilman minkäänalaista riskiä! Lunasta oma ilmaisvetosi tästä

Vetovalinnat

KHL, klo 18.30:

ZSKA-SKA X2 @ 1.99 1u

Liiga, klo 18.30:

Kärpät -1.5 @ 1.98 1u
Kärpät yli 2.5 maalia @ 1.62 2u