Nousu Liigan eliittiin ei ole muuttanut Tappara-vahdin elämää: ”Harvoin minua kukaan tunnistaa”

Lähde Tikin kanssa Floridaan 5 € betsillä – neljä voittajaa haussa!

Huippukauden pelanneen Tapparan tärkeimpiin lenkkeihin kuuluva maalivahti Dominik Hrachovina on noussut viimeistään tällä kaudella lätkäfanien suureen tietoisuuteen. Hrachovina on vastannut huutoon saatuaan peliaikaa illasta toiseen ja on jättänyt varjoonsa kokeneen Teemu Lassilan. Tapparan 22-vuotias ykkösvahti jakaa kunniaa otteistaan  Faneille.comin haastattelussa myös joukkueen puolustajille, jotka uhrautuvat kiekon eteen suurella sydämellä.

–  Parhaita äijiä Liigassa. Vaikka puolet äijistä saattaa välillä puuttua puolustuksesta, niin homma toimii. Se on huikeaa, Hrachovina ylistää.

Joukkueen kapteeni Jukka Peltola on paikoitellen joutunut paikkaamaan pakkipulaa ja pelannut poikkeuksellisesti puolustajana. Maalivahdin maskin läpi otteet ovat ainakin näyttäneet vakuuttavilta.

– Pakko ottaa hattu päästä. Hän on hyökkääjä, joka pelaa vakuuttavasti myös pakkina. Huikea ammattilainen, Hrachovina kehuu.

Nuori maalivahti nauttii jääkiekosta täysin rinnoin, vaikkei vapaa-ajalla lajille ajatusta uhraakaan.

– Varmaan aika tyhmä olisin, jos en nyt olisi tyytyväinen elämääni. Nautin lätkästä.

– Seuraan lajia todella vähän. Välillä tulee katseltua Facebookista NHL:n highlightseja, jos silmiin osuu.

Hrachovinan nousu kakkoskassarista Liigan huippuvahdiksi ei ole muuttanut pelaajan elämää Tampereella. Kadulla saa yhä kulkea rauhassa.

– Joskus joku moikkaa, mutta harvoin minua kukaan tunnistaa, Hrachovina naurahtaa.

Liiga jatkuu torstaina neljän ottelun kierroksella. Voit seurata maan parasta kiekkoa Ruutu+ -palvelusta ja Nelonen Pron kanavilta. Kattavan kerroinvalikoiman Liigaan löydät Unibetilta. 

Kansikuva: All Over Press