Pelicansin kultakypärälle kauden kummallisin ulosajo puskemisesta

Pelicansin ja Ässät kohtasivat keskiviikon ainoassa kamppailussa Liigassa. Ottelu sai melkoisesti lisää sähköä toisessa erässä.

Kotijoukkue aloitti ottelun vahvasti ja johti ottelua avauserän kahdella komealla maalilla. Toinen erä sujui tasaisissa merkeissä, kunnes porilaisten maalinedustalla syntyi pieni hässäkkä. Iikka Kangasniemi ja Jyri Marttinen selvittelivät hieman välejään ja kaksikon kypärät osuivat hellästi toisiinsa. Kyseessä oli täysin normaali tilanne, mutta ottelun tuomaristo katsoi Kangasniemen puskeneen Marttista tilanteessa.

Tuomaristo antoi Kangasniemelle tilanteesta ulosajon puskemisesta, kun taas Marttiselle ei tuomittu lainkaan rangaistuksia. Varsinkin Pasi Nurminen kävi tilanteen jälkeen todella kuumana tuomiosta. Tilanne on katsottavissa Ruutu -palvelussa.

Pelicansin kultakypärää kantava laituri oli ottanut tällä kaudella aiemmin yhteensä kolme rangaistusta. Kangasniemi on ollut yksi kauden suurimpia sensaatioita. Pienikokoinen hyökkääjä on nakuttanut 30 ottelussa tehot 10+21 ja on Pelicansin paras pistemies.

Unibet tarjoaa kattavan kerroinvalikoiman Liigaan – kierroksen kertoimet löydät täältä!

Voit seurata maan parasta kiekkoa Nelonen Pron kanavilta sekä Ruutu+ -palvelusta.

Kansikuva: All Over Press