Perjantaibetsit viikko 1

Perjantaibetsit on viikottainen artikkelisarjamme, missä kaivamme omista pelikupongeistamme muutaman mielenkiintoisen matsin. Laitamme itse muutaman ropposen aina tekemään matseista hieman mielenkiintoisempia.

Boston Celtics v Chicago Bulls

Liiga: TPS – Tappara

Tappara pelasi koko joulukuun tappioitta eikä homma muutu miksikään liiga jumbona majailevien turkulaisten vieraana. Porkkanapöksyt veivät pisteet viimeksi Ilmalasta, kun Jokerit kaatui 2-1 voittolaukausten jälkeen. Joukkue on pelannut nyt seitsemän pelia tappioitta, kun taas Tepsin alamäelle ei näy päätösta. TPS on napannut vain kaksi jatkoaikavoittoa viimeisestä kymmenestä pelistä. Joukkueen tähdet siirtyvät jo muihin seuroihin ja seuraava iso tavoite onkin karsintasarjasta selviytyminen. Tappara on ainoana joukkueena haastamassa Kärppia runkosarjan voitosta, mutta se vaatii pisteita jatkossakin. Tappara on liian kova TPS:lle. Olli Palola ja Josh Green nakuttavat pisteitä tasaiseen tahtiin ja lisäksi Juha Metsola tamperelaisten maalilla kuuluu Liigan eliittiin.

Pelisuositus Tappara 1.86

Pelilinkki Betssonille

NFL: Green Bay Packers – San Francisco 49ers

49ers on yksi liigan kuumimmista jengeistä ja Packers pääsi vähän takaoven kautta pudospeleihin. Packerssin heikohko juoksupuolutus ei tule pysäyttämään 49ers vahvaa juoksupeliä joka taas avaa tilaa heitolle. Packersin puolustus on myös kärsinyt loukaantumista, jotka heikentää sen tasoa entisestään. 2,5 tasoitus ei pitäisi olla mikään ongelma, koska 3 pisteen potkumaali riittää kohteen osumiseen.

”Mun mielestä viikonlopun parhain NFL-kerroin” –Sampsa

Pelisuositus SAN FRANCISCO 49ERS -2,5 1,92

Pelilinkki Betssonille

NBA: Memphis vs. Denver

Nuggets tippui alle .500 hävittyään Sixersille tiistaina. Aikamoinen käännös huonompaan on tapahtunut viime kauden huikeasta kotisaldosta 38-3 nykyiseen kahdeksan ottelun tappioputkeen. Suurin osa tappiosta tuli kuitenkin kärkijoukkueille kuten Miami, Oklahoma City, GSW ja Clippers. Ensi yönä joukkue kohtaa sarjassa samoilla sijoilla majailevan Memphisin kotonaan. Nuggetsin Kenneth ’Manimal’ Faried on palaamassa kuntoon loukkaantumisen jäljiltä ja pelasi Sixersiä vastaan edellisessä ottelussa jo 22 minuuttia. Vuoden 2011 ensimmäisen kierroksen varaus voi tässä pelissä olla jo merkittävässä roolissa joukkueelleen. Denver ei ole ohuen ilman takia helppo paikka vieraille, varsinkaan joukkueelle joka pelaa perättäisinä iltoina. Näkisimme siis, että Denver vie ottelussa tuoreilla jaloilla väsynyttä Grizzliesiä.

Pelisuositus Denver  -3,5 1.85

Pelilinkki Betssonille

NBA: Golden State vs. Atlanta

GSW voitti huikeassa viime yön kohtaamisessaan puolustavan mestarin Miamin. Stephen Curry oli huikaisevassa vireessä. Kuitenkin pidämme Atlantan kotivoittoa todennäköisenä samoihin perusteisiin vedoten kuin ensimmäisessäkin tipsauksessa. Golden State pelaa toisen pelin putkeen, kun taas Atlanta pääsee levänneenä otteluun.

Curry pelasi viime yönä huikean ottelun ja keräsi 43minuutissa 36 pistettä ja 12 syöttöä. Paukut voi olla vähissä edellisen ottelun huikeiden suoritusten jälkeen. Viime vuonna Curry naputti 54 pistettä Madison Square Gardenilla ja seuraavana iltana Bostonissa ei osunutkaan enää mikään ja Warriors hävisi 94-86. Ottelu on GSW:lle jo kolmas peli neljään iltaan, kun taas Hawksille ottelu on ensimmäinen tänä vuonna. Hawksilta on sivussa tähti Al Horford, mutta Paul Millsap on ollut huikaiseva korvaaja isolle poissaololle 28 pisteen ja 11.7 reboundin keskiarvolla.

Pelisuositus Atlanta +3 1.90

Pelilinkki Betssonille

Apukohteet:

Calgary Flames v Pittsburgh PenguinsNHL: Calgary Flames – Tampa Bay Lightning

Tampa Bay majailee tällä hetkellä liigassa sijalla 10. ja Calgary sijalla 28. Calgary tuskin tulee pelaamaan tälläkään kaudella playoffeissa, ainakaan viime pelien perusteella. Viimeiset kymmenen peliä Calgary on pelannut 3-7, kun taas Tampa Baylla sama luku on päinvastainen 7-3. Ja lisättäköön vielä että Calgary ei ole saanut 3 viimeiseen peliinsä kuin yhden (!!!) maalin tehtyä.  Tampa Bayta voinee pelata myös tasoituksella hyvällä yli kolmen kertoimella.

Pelisuositus Tampa Bay 2.25

Pelilinkki Betssonille

La Liga: Malaga – Atletico Madrid

Diego Simeonen Atletico on kuuden ottelun voittoputkessa. Joukkue kamppailee tosissaan Barcelonan kanssa liigan kärkipaikasta. Atletico on tehnyt vähintään kaksi maalia seitsemässä ottelussa viimeisessä kahdeksasta. Malaga taas on kotonaan päästäny vähintään kaksi maalia neljä kertaa viimeisessä viidessä pelissään. Kaikki siis puhuu Atleticon yli 1,5 maalin puolesta, varsinkin kun tuo veto on pitänyt tällä kaudella jo 21 Atletico Madridin ottelussa.

Pelisuositus Atletico Madrid 1.50 ja Atletico yli 1,5 maalia 1.63

Pelilinkki Betssonille