Moskovassa paluu todellisuuteen

No niin, no niin! Tiistaina osumat menivät 1/2, kun Ronaldon timmit pakarat tuottivat voitto-osuman ja kasan euroja Vetomiesten tilille. Tänään skipataan viheriöt ja matkataan Moskovaan. Matsi alkaa jo klo 18.30, pahoittelut viime tippaan jääneestä einaroinnista!

Torpedo vei yllättäen ZSKA-sarjan ensimmäisen kohtaamisen nimiinsä niukasti maalein 2–1. ZSKA vei peliä, mutta Torpedon uhrautuva puolustustapa toimi jälleen. Nyt uskomme, että asiat palaavat normaaliin päiväjärjestykseen ja isännät näyttävät vierailleen oman paikkansa.

Odotettavissa on hyvin Jokerit-Torpedo -sarjan kotipelien kaltainen kohtaaminen, jossa ZSKA vie peliä ja Torpedo tukkii keskialueen trap-pelaamisellaan. Löytääkö ZSKA lääkkeet sumpun murtamiseen ja kiekkokontrollin kautta pelaamiseen, se on se avainasia. Me uskomme, että yhden pelin tuoma harjoitus riittää ja ZSKA on ymmärtänyt ettei Torpedolta viedä voittoa kuin humalapäissään euroja pelitililtä varmojen tulosvetojen kanssa. Odotettavissa on kovaa heti avauserästä tuleva ZSKA, joka nuijii vieraat tänään jäänrakoon.

Vetovalinnat

KHL: ZSKA-Torpedo, klo 18.30 (Viaplay ja Viasat Hockey -kanavat näyttävät matsin). Kohteet NordicBetiltä, kertoimiin mukaan alta!

Yli 1.5 ylivoimamaalia @ 2.18
Alexander Radulov yli 1.5 tehopistettä @ 3.30
ZSKA -1.5 @ 1.99