Dallas Starsin tuore vahvistus loukkaantui heti avausottelussa

Viaplay LogoNHL-kauden kaikki ottelut ja huippuhetket suorana Viasatilta ja Viaplaysta

Chicago Blackhawks kohtasi myöhään eilisiltana Dallas Starsin. Stars oli hankkinut pelaajamarkkinoilta yhden kuumimmista nimistä, kun joukkue värväsi riveihinsä New York Rangersin norjalaishyökkääjän, Mats Zuccarellon.

Zuccarello pelasikin pirteästi ja viimeisteli Dallasille 4-3-voitto-ottelussa tehot 1+1. Ympäristönvaihdos tuntui muutenkin miellyttäneen Zuccarelloa, sillä mies pelasi erittäin aktiivisesti ja taisteli joukkueen eteen.

Zuccarellolla oli kuitenkin todella huono tuuri matkassa, kun hän blokkasi kovan laukauksen ja osuman myötä miehen käteen tuli murtuma. Dallas Stars tiedotti Twitterissä, että Zuccarello on poissa vahvuudesta neljän viikon ajan.

Miro Heiskanen syötti ottelussa todella taitavasti Alexander Radulovin maalin, kun Heiskanen katkaisi Chicagon avaussyötön hyökkäyssiniviivalla ja jatkoi yhdellä kosketuksella maalin edessä yksin olleelle Raduloville. Myös Esa Lindell sai ottelussa yhden syöttöpisteen.

Starsin sijoitus on tällä haavaa seitsemäs, Chicago majailee sijalla 11. Runkosarjaa on jäljellä keskimäärin 20 kierrosta.

Kansikuva: Getty Images

Lähde: Twitter